Neler Yeni

Ajazz apex a179 vs scyrox v8

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kaan
Şuanda hyperx haste kullanıyorum ama fps oyunlarında istediğim performansı vermediği için yeni bir mouse alacağım bu iki mouse arasından hangisi daha mantıklı olur ? Arada yaklaşık 600 tl fark var değer mi ? Başka bu bütçelerde wireless mouse öneriniz var mı ?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Draq123
Şuanda hyperx haste kullanıyorum ama fps oyunlarında istediğim performansı vermediği için yeni bir mouse alacağım bu iki mouse arasından hangisi daha mantıklı olur ? Arada yaklaşık 600 tl fark var değer mi ? Başka bu bütçelerde wireless mouse öneriniz var mı ?
Scryox daha iyi hafiflikden kazanıyor ama ben apex 159 un switchlerini omron optik switchlere göre daha çok beğendim 179 dada aynı switch var galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apex 2k dan fazla etmez

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Scryox daha iyi hafiflikden kazanıyor ama ben apex 159 un switchlerini omron optik switchlere göre daha çok beğendim 179 dada aynı switch var galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apex 2k dan fazla etmez
İki mouse birbirinden çokta farklı değil ama apexin dongleı çok daha güzel ve 400 mah bataryaya sahip olması büyük bir artı bence

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Draq123
İki mouse birbirinden çokta farklı değil ama apexin dongleı çok daha güzel ve 400 mah bataryaya sahip olması büyük bir artı bence
biri 40 gram biri 56 gram mah çokda önemli değil 20 dakkada full zaten scyroxun dış yüzeyde daha iyi bi kaç gün önce iki mouse da elimdeydi apexi sattım 2k ya bu arada gift ekranı çok küçük scyrox al

oEnesQlf

80+ Silver
Ajazz gıcırdıyor scyrox al

Top Bottom