Neler Yeni

Çözüldü✓ Ajazz hangi mouse modelini almalıyım

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
Merhabalar, Temuda ajazz mouse için baya iyi indirimler mevcut. Ajazz aj159pro beyazını almayı düşünüyorum fakat diğer mouse modelleri daha iyi midir bilmiyorum.Sizce ne yapmalıyım

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktuğ DADAŞ
Merhabalar, Temuda ajazz mouse için baya iyi indirimler mevcut. Ajazz aj159pro beyazını almayı düşünüyorum fakat diğer mouse modelleri daha iyi midir bilmiyorum.Sizce ne yapmalıyım
apex stok takip et hocam

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Arkadaşlar üstünden 1hafta geçmiş bu konuya nasıl ulaşıp cevap veriyorsunuz anlamadım 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gümrükten geçer mi
Vergisiz sepet tutarin 30euroyu geçmediği sürece geçer.Bide aylık 5 sipariş sınırını gecmemen şartıyla

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
O zaman alıyorum. Teşekkürler
Hocam bekleyebiliyorsaniz ekstra indirim bekleyin.Yada isterseniz 0 açılmamış kutu sarı siteden alın.

Ekstra indirimle çoğu kişi vergi dahil 700 800tl civarı bir fiyata aldı.Bekleyebilirseniz bekleyin ama beklerken stokta bitebilir ona göre karar verin.

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hasan Çekmen
Hocam bekleyebiliyorsaniz ekstra indirim bekleyin.Yada isterseniz 0 açılmamış kutu sahibindenden alın.
Türkiye'de 4k özellikli olan mouselar bile 2.000₺'den başladığı için çokta sıkıntı olmaz. İndirim olur diye bekleyip stok biterse diye düşünüyorum.

Hocam bekleyebiliyorsaniz ekstra indirim bekleyin.Yada isterseniz 0 açılmamış kutu sarı siteden alın.

Ekstra indirimle çoğu kişi vergi dahil 700 800tl civarı bir fiyata aldı.Bekleyebilirseniz bekleyin ama beklerken stokta bitebilir ona göre karar verin.
Vergi dahil 1300 TL'ye gümrükten geçerse alırım. 599'e alanları gördüm.

Top Bottom