apex stok takip et hocamMerhabalar, Temuda ajazz mouse için baya iyi indirimler mevcut. Ajazz aj159pro beyazını almayı düşünüyorum fakat diğer mouse modelleri daha iyi midir bilmiyorum.Sizce ne yapmalıyım
Ajazz aj159pro şu anda vergilerle birlikte 1370₺ alınır mı?apex stok takip et hocam
Aynı şeyi atmışsın. Sepete ekleyince vergi ekleniyorTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
bu alınır
bu fiyata daha iyisini alamazsın.Aynı şeyi atmışsın. Sepete ekleyince vergi ekleniyor
Gümrükten geçer mibu fiyata daha iyisini alamazsın.
Vergisiz sepet tutarin 30euroyu geçmediği sürece geçer.Bide aylık 5 sipariş sınırını gecmemen şartıylaGümrükten geçer mi
geçer herkes aldı herkesinki geçtiGümrükten geçer mi
geçer herkes aldı herkesinki geçto
rica ederimO zaman alıyorum. Teşekkürler
Hocam bekleyebiliyorsaniz ekstra indirim bekleyin.Yada isterseniz 0 açılmamış kutu sarı siteden alın.O zaman alıyorum. Teşekkürler
Türkiye'de 4k özellikli olan mouselar bile 2.000₺'den başladığı için çokta sıkıntı olmaz. İndirim olur diye bekleyip stok biterse diye düşünüyorum.Hocam bekleyebiliyorsaniz ekstra indirim bekleyin.Yada isterseniz 0 açılmamış kutu sahibindenden alın.
Vergi dahil 1300 TL'ye gümrükten geçerse alırım. 599'e alanları gördüm.Hocam bekleyebiliyorsaniz ekstra indirim bekleyin.Yada isterseniz 0 açılmamış kutu sarı siteden alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra indirimle çoğu kişi vergi dahil 700 800tl civarı bir fiyata aldı.Bekleyebilirseniz bekleyin ama beklerken stokta bitebilir ona göre karar verin.