Neler Yeni

ajazz klavye alınır mı

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
Hocam şuan bu klavyeden yazıyorum bence fiyatına göre rakipsiz şarjı uzun switch sesi çok iyi hotswap yanında kablosu ve tuş sökücü ile geliyor kısacası mükemmel bir klavye ekran özelliği de ayrıca çok iyi 20 adet efekt var %75 klavye kullanmak sıkıntı değilse size çökün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 Euro sınırı var gelmez.
Aynı yerden verdim siparişi türkiye içinden geliyor yurtdışı değil hocam 3 günde elime ulaştı.

IEren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 Euro sınırı var gelmez.
tr den geliyor

Hocam şuan bu klavyeden yazıyorum bence fiyatına göre rakipsiz şarjı uzun switch sesi çok iyi hotswap yanında kablosu ve tuş sökücü ile geliyor kısacası mükemmel bir klavye ekran özelliği de ayrıca çok iyi 20 adet efekt var %75 klavye kullanmak sıkıntı değilse size çökün.

Aynı yerden verdim siparişi türkiye içinden geliyor yurtdışı değil hocam 3 günde elime ulaştı.
banada %75 lazımdı zaten alıyorum o zaman

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı
tr den geliyor

banada %75 lazımdı zaten alıyorum o zaman
Al hocam sormak istediğin bir şey varsa aklına takılan cevaplarım uzun süredir kullanıyorum

EsdeathSama

80+ Bronze
Alınır, beyaz renk gift switch versiyonunu kullanıyorum. Çok başarılı bir işçilik var. Yazım hissiyatı, ses malzeme, batarya son derece tatmin edici.
Klavye ilk geldiğinde s tuşu çift basma yapıyordu gereksiz tuşlardan biri olan sağ shift ile switchini değiştirdim sorun çözüldü. Hotswap mükemmel bir şey.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,796
İsim
Mehmet Aslan

IEren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2