ajazz klavye alınır mı

Hocam şuan bu klavyeden yazıyorum bence fiyatına göre rakipsiz şarjı uzun switch sesi çok iyi hotswap yanında kablosu ve tuş sökücü ile geliyor kısacası mükemmel bir klavye ekran özelliği de ayrıca çok iyi 20 adet efekt var %75 klavye kullanmak sıkıntı değilse size çökün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 Euro sınırı var gelmez.
Aynı yerden verdim siparişi türkiye içinden geliyor yurtdışı değil hocam 3 günde elime ulaştı.

30 Euro sınırı var gelmez.
tr den geliyor

Hocam şuan bu klavyeden yazıyorum bence fiyatına göre rakipsiz şarjı uzun switch sesi çok iyi hotswap yanında kablosu ve tuş sökücü ile geliyor kısacası mükemmel bir klavye ekran özelliği de ayrıca çok iyi 20 adet efekt var %75 klavye kullanmak sıkıntı değilse size çökün.

Aynı yerden verdim siparişi türkiye içinden geliyor yurtdışı değil hocam 3 günde elime ulaştı.
banada %75 lazımdı zaten alıyorum o zaman

Alınır, beyaz renk gift switch versiyonunu kullanıyorum. Çok başarılı bir işçilik var. Yazım hissiyatı, ses malzeme, batarya son derece tatmin edici.
Klavye ilk geldiğinde s tuşu çift basma yapıyordu gereksiz tuşlardan biri olan sağ shift ile switchini değiştirdim sorun çözüldü. Hotswap mükemmel bir şey.

zar zor aldım anında bitti stoklar herkese teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,037
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117
Geri