stoğa ne zaman gelir fikrin varmi![]()
FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
stoğa ne zaman gelir fikrin varmi
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir.stoğa ne zaman gelir fikrin varmi
başka öneriniz varmıÖnemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir.
ak 680 alınır hocam ben yeni aldım sayılır 1 hafta içinde bazı tuşlar çift basmaya başladı onuda klavyeyi resetleyip düzelttim şuan sıkıntı yok gayet tatlı ve sesi baya iyiAjazz ak680 almayı düşünüyorum sorunu varmı? yerine başka bişeymi önerirsiniz