Benim gibi low profil arayıp yüksek fiyat vermek istemeyenler için bire bir klavye kasası premium slim duruşu ayrı bir hoşuma gitti
İndirim hakkını kullandiysan normaldirfiyat farklı gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Red switch olcak başka ne olmasını bekliyordunki hocamtipi guzel ama duz red switch olmasi dusundurttu biraz. low profile switch bulmak da normale nazaran daha zor.
Bilgim yok okadar pbt olabilirkeycapler abs imis bir de ben almayacagim
Red switch olcak başka ne olmasını bekliyordunki hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilgim yok okadar pbt olabilir
ajazzbrand.com
Dostum zaten low red switch bu bu fiyata nasıl bir klavye bekliyordun ayrıcaAlıntıyı görüntüle
![]()
AJAZZ NKL61 Keyboard Wired DIY Plug-and-Play, Slim and Portable
Ajazz Official Store ships globally, offering high-quality, genuine keyboards and mice at affordable prices, allowing you to enjoy authentic products and the fun of peripherals at reasonable costs. More new products are coming soon. Driver downloads are available on the store page.ajazzbrand.com
5 dolar daha pahalı olsun klasik switchlerden başka bir şey olsun, nasıl ne bekliyoruz![]()
ne olsun meselaAlıntıyı görüntüle
![]()
AJAZZ NKL61 Keyboard Wired DIY Plug-and-Play, Slim and Portable
Ajazz Official Store ships globally, offering high-quality, genuine keyboards and mice at affordable prices, allowing you to enjoy authentic products and the fun of peripherals at reasonable costs. More new products are coming soon. Driver downloads are available on the store page.ajazzbrand.com
5 dolar daha pahalı olsun klasik switchlerden başka bir şey olsun, nasıl ne bekliyoruz![]()
karşim işte latte matte farklı bişeyler renkli olunca daha iyi oluyorne olsun mesela
Low profile switch seçeneği zaten çok fazla değil. Zaten adamlar koysa da fiyatı daha çok şişirirler bunu o şekilde 5 dolar fazlaya alamazsın alamazsın.karşim işte latte matte farklı bişeyler renkli olunca daha iyi oluyor![]()
low profile kaç switch varda acaba![]()