adres güzelmiş dolandırıcı demiyorumda.adres güzelTahtakale Caddesi. Tahtakale Ticaret Merkezi. 210 Numara Fatih/İstanbul burası neresi
Yeni açılmadı uzun süredir açık zaten ama ajaz resmi olarak Türkiye'de yok ithalatçılar aracılığı ile satış yapıyor. Bi sormak lazım ajazz'a mail atıp böyle böyle bi partner firmanız var mı diye.Sanırım ajazz türkiye sitesi açılmış ama güvenilir mi bilemiyorum. Alış-veriş yapan var mı sormak istedim?
Yinede yapılan doğru değil bana göre, bende Nasa türkiye şubesiyim o zaman. Diğerleri gibi kendi kimlikleri adı altında satış yapsalar Eyvallah.Var önceden konuşmuştum hem Ajazz türkiye instegram adresi ile (resmi değil).
Hem de trendyol satıcısı ile konuştum.
Klavye de aldım onlardan.
Klavyeler sınırı aştığı için gelmiyor ki.Yinede yapılan doğru değil bana göre, bende Nasa türkiye şubesiyim o zaman. Diğerleri gibi kendi kimlikleri adı altında satış yapsalar Eyvallah.
Onu diyorum Türkiye'de disbritörlüğü yok sadece burada mal sattığı insanlar var onlarda da ararsan 30 firma bulursun zaten hepsi ben ajazz tr yim desin o zaman, yurtdışından satın almaktan bahsetmiyorum.Klavyeler sınırı aştığı için gelmiyor ki.
Ayrıca ajazzın kendi sitesi bile yok.
Yurt dışındaki iki site yapıyor zaten.Onu diyorum Türkiye'de disbritörlüğü yok sadece burada mal sattığı insanlar var onlarda da ararsan 30 firma bulursun zaten hepsi ben ajazz tr yim desin o zaman, yurtdışından satın almaktan bahsetmiyorum.
Bu Türkiye hesabını kim yönetiyor, sürekli reklamları çıkıyor. Anlamadığım bir şekilde hesap Besim Tibuğu da takip ediyorYurt dışındaki iki site yapıyor zaten.
İkisi de resmi değil.