Güzelmiş ucuz fiyata yakalanırsa bedavaÇok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu ışık aj159apex te yanmıyordu
Pro aldım ben o fiyata726ya aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi dahil
Çok talep var hocam bu arada forum dışında da YouTube’da çok övüldiGençler yazınca kızıyorsunuz ama Bu markayı bu forumdan başka kimse bilmiyor ve takmıyor. Reklam vermeye kalksalar bu forumdaki kadar abartılmazdı Bu paralar etmez kısacası.
Yd markası tr de yetkili satıcısı yok ondanGençler yazınca kızıyorsunuz ama Bu markayı bu forumdan başka kimse bilmiyor ve takmıyor. Reklam vermeye kalksalar bu forumdaki kadar abartılmazdı Bu paralar etmez kısacası.
vallahi iyi. bu forum olmasa markayı bilen eden yoktu iyi reklam yaptınız adamlara. ben abdullah hocamın yerinde olsam 100 tane hediye isterim vermezlerse markanın adını forumdan yasaklardım.1100e sattım valla hocam![]()
trde 3395 sensörlü 8khz bir fare almaya çalış kampanyalarla bile 2k altına zor bulunuyorGençler yazınca kızıyorsunuz ama Bu markayı bu forumdan başka kimse bilmiyor ve takmıyor. Reklam vermeye kalksalar bu forumdaki kadar abartılmazdı Bu paralar etmez kısacası.
forumdan değil hocam sarı siteden bir arkadaş yazdı 1100e anlaştıkvallahi iyi. bu forum olmasa markayı bilen eden yoktu iyi reklam yaptınız adamlara. ben abdullah hocamın yerinde olsam 100 tane hediye isterim vermezlerse markanın adını forumdan yasaklardım.
forumdan değil hocam sarı siteden bir arkadaş yazdı 1100e anlaştık