Neler Yeni

Ak-it Yine Şaşırtmadı 🤡

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Unironiclly nurcu sohbetine katıldım dedem imam hatipte öğretmendi onun öğrencisi İDDEF(İsmail Ağa Cemaati) Üyesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

He bu arada 10 bildirim gördüğümde içimin yağları eridi haberin olsun
İsmail Ağa cemaati? 6 yaşında çocuk evlenip ve 6 yaşında çocuk evlilikleri savunanlardan bahsediyorsun. :D

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
İsmail Ağa cemaati? 6 yaşında çocuk evlenip ve 6 yaşında çocuk evlilikleri savunanlardan bahsediyorsun. :D
Ben hiçbir zaman 5-6 yaşında evlenmeyi desteklediğimi söylemedim peygamber efendimizin Ayşe annemiz ile 9 yaşında evlendi denmesinin olayı ise Arapların cahiliye döneminde kızların yaşını ergenlik çağına girdikten sonra saymaya başlandı sıcaklık insanın ergenliğe daha erken girmesine neden olur Ayşe annemiz 17-18 yaşında evlenmiştir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ben hiçbir zaman 5-6 yaşında evlenmeyi desteklediğimi söylemedim
Onlar da söylemiyorlar zaten (bazen söylüyorlar) ama maalesef fırsatı bulduğunda badelemeyi iyi biliyorlar. Olan o zavallı erkek kız çocuklarına oluyor. Cemaatlerin tarikatların hepsi ülkeye zararlı birer oluşumdur. Topluma en ufak faydaları yoktur ve hepsinin cehennemi boylaması gerekir.

Onlar da söylemiyorlar zaten (bazen söylüyorlar) ama maalesef fırsatı bulduğunda badelemeyi iyi biliyorlar. Olan o zavallı erkek kız çocuklarına oluyor. Cemaatlerin tarikatların hepsi ülkeye zararlı birer oluşumdur. Topluma en ufak faydaları yoktur ve hepsinin cehennemi boylaması gerekir.
Kemalin de memleketi konya yalnız

Top Bottom