Öneri Ak820 pro tavsiye eder misiniz

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
820
Klavye üstadlarına selamlar. Normalde numerik klavye kullanıyordum sürekli iş gereği lakin iş için artık laptop a geçtiğimden numerik olmayan klavye tercih edesim var daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Oyun için kullanacağım sadece. Hali hazırda ajazz 159 pro var mouse olarak. Set olsun diye klavyeyi de ajazz seçtim. Klavyeyle alakalı bilginiz ya da öneriniz ne olur?

Bu bütçede mantıklı seçim mi yoksa daha mantıklı seçimler yapılabilir mi? Fikrini paylaşanlara şimdiden teşekkürler.

nerdeyse 1 senedir kullanıyorum memnunum almanı da tavsiye ederim. yazım hissiyatı çok hoş ekranı da cabası

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
nerdeyse 1 senedir kullanıyorum memnunum almanı da tavsiye ederim. yazım hissiyatı çok hoş ekranı da cabası
Teşekkür ederim, zaten görüntüsü ilk hoşuma giden şeydi, mouse da ajazz kullandığımdan kalitesi beni tatmin ediyor o yüzden klavyede de aynı markayı tercih etmek istedim. Tuş sesleri güzeldi diye hatırlıyorum. Ekran mühim değil pek ama en azından şarj yüzdesi gösterse de artı tabi ki. Aksi yorum gelmezse bunu alacağım gibi.

Teşekkür ederim, zaten görüntüsü ilk hoşuma giden şeydi, mouse da ajazz kullandığımdan kalitesi beni tatmin ediyor o yüzden klavyede de aynı markayı tercih etmek istedim. Tuş sesleri güzeldi diye hatırlıyorum. Ekran mühim değil pek ama en azından şarj yüzdesi gösterse de artı tabi ki. Aksi yorum gelmezse bunu alacağım gibi.
gift switch olanini al. ben ekranda en cok saati kullaniyorum cok is goruyor direk gözümün onunde. isiklandirma olarak o kadar cok modu varki ses gorsellestirme bile var. ben dongle 2.4 ile kullanıyorum sarjinin ne zaman doldurdugumu unutuyorum ayda bir defa takiyorum sadece sarja o da zaten pc de oyun oynarken falan sarj oluyo hemen

bende aula ile bunun arasında kalmıştım aralarında aman aman fazla bir fark yok ekran ve switch dışında görünüş ve ses olarak hangisini beğendiysen onu seç ben aulanın sesini beğendim aula aldım ekran fazla bişey ifade etmiyo benim için

• Beğen
bende aula ile bunun arasında kalmıştım aralarında aman aman fazla bir fark yok ekran ve switch dışında görünüş ve ses olarak hangisini beğendiysen onu seç ben aulanın sesini beğendim aula aldım ekran fazla bişey ifade etmiyo benim için
ajazz kalite olarak daha iyi gibi geldi bana yazım hissiyatı olarakta aynı şekilde

• Beğen
ajazz kalite olarak daha iyi gibi geldi bana yazım hissiyatı olarakta aynı şekilde
malzeme kalitesini bilmiyorum bende aulaninkini beğeniyorum aynı bütçedeler zaten aman aman farkları olacağını sanmam

• Beğen
malzeme kalitesini bilmiyorum bende aulaninkini beğeniyorum aynı bütçedeler zaten aman aman farkları olacağını sanmam
ikisini de kullandınmı? ben kullandığım için söylüyorum ikisinin farklarını denemeden anlaşılcak şeyler değil bunlar

• Beğen
ikisini de kullandınmı? ben kullandığım için söylüyorum ikisinin farklarını denemeden anlaşılcak şeyler değil bunlar
hayır kullanamdım aula kullanıyorum şuan sadece aktif olarak, kalitesini beğeniyorum ne gibi farkları varki?

• Beğen
hayır kullanamdım aula kullanıyorum şuan sadece aktif olarak, kalitesini beğeniyorum ne gibi farkları varki?
kasa, knob, sesler, basım hissiyatı, tuş sayısı aula da bir tane eksik, dongle ile bağlantı durumu vs.

• Beğen
İki tarafa da teşekkürler, muhtemelen ajazz alacağım. Sağolun.

• Beğen
Geri