Vpn dns proxy açıksa yapıyor onu yada sisteminde internet security sağlayan bir zımbırtı varsa ondan yapıyorSayfada iki tıklama yapıyorum ve karşıma bot challenge geliyor. Sizde de böyle mi? Bu lanet şeyi aşmanın yolu yok mu?
Alıntıyı görüntüle
500 tane sekme açınca arka planda bende çıkıyordu ya da vpn falan varsa kapatSayfada iki tıklama yapıyorum ve karşıma bot challenge geliyor. Sizde de böyle mi? Bu lanet şeyi aşmanın yolu yok mu?
Alıntıyı görüntüle
sayfayı sürekli yeni sekme açınca saldırı sanıyor normaldir500 tane sekme açınca arka planda bende çıkıyordu ya da vpn falan varsa kapat
Kullanmıyom babuşVpn dns proxy açıksa yapıyor onu yada sisteminde internet security sağlayan bir zımbırtı varsa ondan yapıyor
Galiba öyleyimdemek ki sen bir robotsun![]()
Birkac sekme aciyom karsilastirma icin, patliyor site. Geri gidince de patliyor birkac kez.500 tane sekme açınca arka planda bende çıkıyordu ya da vpn falan varsa kapat
Valla babus cok kullanissiz olmus bu şey, daha konforlu bir ddos korumasi beklerdim bunlardan, o kadar kurumsal firmalar sonucta, kullanici deneyimini mahvediyor bu..sayfayı sürekli yeni sekme açınca saldırı sanıyor normaldir