CS2 Faceit'de sürekli kaybediyorum

EJD0R

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba, tartışma açmak istedim. Faceit oynuyorum ve takımıma inanılmaz adamlar geliyor, bilgisayarı kaldır yere vur hesabı. Ben 5v5 değil 9v1 oynuyorum. Sizde de böyle eşleştirmeler geliyor mu? 5 maçın 4'ü hep böyle ya trol geliyor ya da gerçekten oynamayı bilmeyen adamlar geliyor. Plus veya Premium almam bu işi çözer mi sizce?

Plus veya Premium almam bu işi çözer mi sizce?
Bir nebze. Lakin bunun ilk çözümü elo & level yükseltmek. Kaybederek nasıl yapıcam diyebilirsin, o da gelen lobilerin şansı. HUB'lara falan girebilirsin. Eternal fire'ın HUB'ı vardı, duruyorsa bak. Onlarda level yükseliyor mu bilmiyorum ama.

Premium almam bu işi çözer mi sizce?
Öncelik olarak premium insanları arıyor ama hikaye, 10 kişinin 1-2'si anca premium oluyor. Harita seçebilme özelliği işinize yarar bir de sürekli oynuyorsanız görevlerden 10-20 dolarlık item kazanabilirsiniz belki.

Bir nebze. Lakin bunun ilk çözümü elo & level yükseltmek. Kaybederek nasıl yapıcam diyebilirsin, o da gelen lobilerin şansı. HUB'lara falan girebilirsin. Eternal fire'ın HUB'ı vardı, duruyorsa bak. Onlarda level yükseliyor mu bilmiyorum ama.
Faceit 7 leveldim 5'den çıkmıştım. Gayet de iyi oynuyorum ama arka arkaya maç kaybedince ne var ne yoksa gitti. 5'e düşürdüler sağ olsunlar. Şimdi ise 1 maç kazansam 3 maç kaybediyorum sürekli aynı döngü. 5'e sabitlediler

Faceit profilini atar mısın

Hocam faceitde bile hile döndügü bir sürü video var inceleyen kisiler var smurf 2k elolardada var 2700 elo ya kadar oynayip bir zaman sonra sistemin(pc) bile fark ettiği maclar oluyor

Geri