Neler Yeni

▲ Akaryakıta 6. Zam ! Motorin: 25,10 ₺ - Benzin: 21,05 ₺

Juiclair0

80+ Silver

Son dakika: Rusya-Ukrayna savaşıyla artan brent petrol fiyatları Türkiye'de akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Son bir haftada 5 kez zamlanan benzin ve motorinin fiyatı bir kez daha arttı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine 2 lira 25 kuruş zam geldi. Zam sonrası benzinin fiyatı 21 lirayı, motorinin fiyatı ise 25 lirayı aştı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre; benzin ve motorine bir kez daha zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, benzinin litresi 79 kuruş, motorinin litresi ise 2 lira 25 kuruş arttı.

KAYNAK: LİNK
4200cc v6 jeep aracım satılıktır

• Hahaha
Reaksiyonlar: F335

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
İstanbul sultanbeylideyim. Mazot 22.86 - benzin 21.45 lpg 10 TL felan. Dün gece bi zamcık daha gelmiş yine devamkeo.O2

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,021
İsim
Oğuz Oğuz
6A41E584-64CB-4989-B55B-FC3231799C09.jpeg

arisaka

80+ Bronze
Bu zamlardan belki devlet sorunlu olmayabilir ama öncekiler :( ki brent petrol düşüyor şu an
Zamların tek sorumlusu HÜKÜMET. Devlet ve hükümet kavramlarını iyice bir araştırın.

Dünyada yükselen petrol fiyatlarının bizim ülkemizde uçuşa geçmesinin nedeni de DOLAR. Ülkeyi rezalet ötesi politikalarla 20 yılda anca buraya kadar getirebildiler, yiye yiye, sata sata, yandaş doyura doyura 20 yılın sonunda artık bitti tükendi ülke ve şuan da ceremesini çekmeye başlıyoruz.

Benim tahminim çok çok daha acı günlerin geleceği, insanların un, yağ, çay, şeker, ekmek bulamayacağı günleri görmemiz çok uzak değil gibi. Bundan 4-5 sene önce dolar 15 olacak, benzin 20-25 TL yi geçecek, insanlar 150 TL den sıvıyağ almak için markette birbirini ezecek, akaryakıta zam gelecek diye geceden benzin istasyonlarında kuyruklar olacak deselerdi en muhalifi bile bir taraflarıyla gülerdi yok o kadar da olmaz derdi ama geldiğimiz noktada hepsi yaşanıyor hatta burada da kalmayacak.

Kimse savaş var, benzin fiyatları artıyor, dünyada enerji krizi var, pandemi var, küresel bilmem ne var diye hükümetin rezalet yönetimini örtbas etmeye kalkmasın, yönetemiyorlar ve ilk seçimde gidecekler ama 2023 diye direttikleri için şuan kinden çok daha büyük bir enkaz bırakıp öyle gidecekler.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Petrol rezervleri tükeniyor. 2030 da bilinen rezervler sıfır olacak. Savaş olmasa da fiyatlar artacak. Ama Petrol savaşların asıl sebebi. Suriye'de öyleydi, Venezuela'da öyle. Ukrayna'da da dolaylı olarak öyle. Avrupa Sibirya'ya yaklaşmak istedi, Rusya Avrupa'yı mülteci akını ile vurmaya çalışıyor. Bisiklet kullanın.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,204
İsim
Kadir
Brent petrol -6 yarın en az 1.5 liralık indirim gelmesi lazım bakalım gelecek mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Zamların tek sorumlusu HÜKÜMET. Devlet ve hükümet kavramlarını iyice bir araştırın.

Dünyada yükselen petrol fiyatlarının bizim ülkemizde uçuşa geçmesinin nedeni de DOLAR. Ülkeyi rezalet ötesi politikalarla 20 yılda anca buraya kadar getirebildiler, yiye yiye, sata sata, yandaş doyura doyura 20 yılın sonunda artık bitti tükendi ülke ve şuan da ceremesini çekmeye başlıyoruz.

Benim tahminim çok çok daha acı günlerin geleceği, insanların un, yağ, çay, şeker, ekmek bulamayacağı günleri görmemiz çok uzak değil gibi. Bundan 4-5 sene önce dolar 15 olacak, benzin 20-25 TL yi geçecek, insanlar 150 TL den sıvıyağ almak için markette birbirini ezecek, akaryakıta zam gelecek diye geceden benzin istasyonlarında kuyruklar olacak deselerdi en muhalifi bile bir taraflarıyla gülerdi yok o kadar da olmaz derdi ama geldiğimiz noktada hepsi yaşanıyor hatta burada da kalmayacak.

Kimse savaş var, benzin fiyatları artıyor, dünyada enerji krizi var, pandemi var, küresel bilmem ne var diye hükümetin rezalet yönetimini örtbas etmeye kalkmasın, yönetemiyorlar ve ilk seçimde gidecekler ama 2023 diye direttikleri için şuan kinden çok daha büyük bir enkaz bırakıp öyle gidecekler.
Hemfikirim 👍

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
bu zamlar markete manava her yere yansıyacak fiyat artışına hazır olun tabi çok sevgili hükümetimiz çıkıp suçu stokçulara ve muhalefet partisine atacak bizim cahil halk da zamları chp yapıyor diyecek buyrun önümüzdeki ayın senaryosu
Türk olmaktan gurur duyuyorum ama Türkiye de hayat koşulları rezil ötesi olduğu için Türkiye de yaşamaktan utanıyorum

Son düzenleme:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Son dakika: Rusya-Ukrayna savaşıyla artan brent petrol fiyatları Türkiye'de akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Son bir haftada 5 kez zamlanan benzin ve motorinin fiyatı bir kez daha arttı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 79 kuruş, motorine 2 lira 25 kuruş zam geldi. Zam sonrası benzinin fiyatı 21 lirayı, motorinin fiyatı ise 25 lirayı aştı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre; benzin ve motorine bir kez daha zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, benzinin litresi 79 kuruş, motorinin litresi ise 2 lira 25 kuruş arttı.

KAYNAK: LİNK
Devam ke.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bakın, buraya yazıyorum. Demedi demeyin.
Benzin: 38 TL
Motorin: 42 TL
Dolar: 29 TL
5 litre yağ: 380 TL
Giriş seviyesi en düşük bilgisayar: 24.000 TL
3 ay sonraki fiyatlar.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bakın, buraya yazıyorum. Demedi demeyin.
Benzin: 38 TL
Motorin: 42 TL
Dolar: 29 TL
5 litre yağ: 380 TL
Giriş seviyesi en düşük bilgisayar: 24.000 TL
3 ay sonraki fiyatlar.
katılıyorum ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor üstelik hükümetin üstün zeka ile verdiği kararlar bizi çok daha kötü yerlere getiriyor bu gidişle seçime kadar Türkiye diye bir yer kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,276
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom