Neler Yeni

🔥 AKARYAKITA ZAMLAR YOLDA! Deponuzu Fulleyin!

Hermitus

80+ Bronze
Troll değilim, sizin gibi vatanı 3 kuruşa satacak kişilerden olmadığım için troll olacaksam olayım. Sıkıntı yok.
tamam dostum en vatansever sensin dıj güçler amerika oyun böyük yeğen.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
baksana adam hala vatanı satmadık diyor. cidden adam olmaz bu millet.
Tamam, bir tek sen adamsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam dostum en vatansever sensin dıj güçler amerika oyun büyük yeğen.
Hayatında 1 kere açıp siyaset hakkında araştırma yapmayan, Amerika'nın oyunları diye dalga geçtiği BÜYÜK ORTADOĞU projesinin ne olduğunu bilmeyen efe hükümete sallamaya geliyor açın yolu.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT

Hayatında 1 kere açıp siyaset hakkında araştırma yapmayan, Amerika'nın oyunları diye dalga geçtiği BÜYÜK ORTADOĞU projesinin ne olduğunu bilmeyen efe hükümete sallamaya geliyor açın yolu.
@Fatih ALEMDAR arkadaşımız haklı. Lozan bu yıl biteceği için benzin 2 liraya düşecek. Vatanımızı satmayız.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Aykut D.

80+ Gold

Petrol fiyatları son 4 ayın zirvesini gördü! Akaryakıta yeni zamlar yolda...​

Son dönemde üst üste gelen zamlarla 36 lirayı aşan benzin ve motorine yeni zamlar yolda. OPEC+ ülkelerinin üretim kesintisiyle 86 dolara çıkan brent petrolün varil fiyatı son 4 ayın zirvesini gördü. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde akaryakıta zam olarak yansıması bekleniyor.

-BRENT PETROL 86 DOLARI AŞTI 🔥

-ARABİSTAN'DAN GÜNLÜK 1 MİLYON VARİLLİK KESİNTİ 🔥

-AKARYAKITA YENİ ZAMLAR KAPIDA 🔥

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve uluslararası petrol fiyatlarındaki değişimlere göre belirleniyor. Günlerdir 27 lira sınırında hareket eden dolar kurunun yüksek olması ve brent petrolün 86 dolara yükselerek son 4 ayın zirvesini görmesiyle akaryakıta yeni zamlar göründü. Petrol ve döviz kurunda herhangi bir değişiklik olmazsa bile akaryakıta önümüzdeki günlerde yeni zamlar gelebilir.
KAYNAK

akaryakit-t5La_cover.gif
LPG ucuzdu kafamız rahattı lpg bile artık ucuz değil :confused:

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Samet Albayrak
Vatanı 2 litre benzine satmadığımız için mi pişman olacağız PUAHAHA güldürmeyin lütfen.
Kardeşim mevzu 2 litre benzin değil, ben 36 yaşındayım kanımın son damlasına kadar tayyibi savundum sonuna kadar güvendim ama gerek emkliler olsun gerekse biz vatandaşlar olsun kandırıldık, kandırılıyoruz. Tamam bu adamın bu memlekete hizmetlerini inkar edenle yine her türlü tartışmamı yaparım ama artık bu adamların misyonu bitti. Seçimden önce ekonomik kiriz yoktu dağıttı parayı sağa sola seçimi kazanmak için şimdi seçimi kazanıncamı bu enflasyon geldi hocam. Ben uyandım hocam umarım sizde uyanırsınız. Artık bu tayfadan bu memlekete fayda gelmez.
Yine söylüyorum her yerde bu ülkeye yaptıkları için tartışırım ama bu saaten sonra hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yollarımı ayırırım. Ama şunuda söylemem gerek ekonomiyi yönetemediler. Ekonominin bu halde olmasının sebebi ak parti tayfasıdır. Yanlış yatırımlar yanlış para politikaları şu anda biz alt tabakayı ezdi.

Hermitus

80+ Bronze

ülkeye dolan bunca suriyeli afgandan memnun musun? yarın bir gün ailenden birine bir iş geldiğinde hala ampülü destekleyecek misin acaba.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kardeşim mevzu 2 litre benzin değil, ben 36 yaşındayım kanımın son damlasına kadar tayyibi savundum sonuna kadar güvendim ama gerek emkliler olsun gerekse biz vatandaşlar olsun kandırıldık, kandırılıyoruz. Tamam bu adamın bu memlekete hizmetlerini inkar edenle yine her türlü tartışmamı yaparım ama artık bu adamların misyonu bitti. Seçimden önce ekonomik kiriz yoktu dağıttı parayı sağa sola seçimi kazanmak için şimdi seçimi kazanıncamı bu enflasyon geldi hocam. Ben uyandım hocam umarım sizde uyanırsınız. Artık bu tayfadan bu memlekete fayda gelmez.
Yine söylüyorum her yerde bu ülkeye yaptıkları için tartışırım ama bu saaten sonra hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yollarımı ayırırım. Ama şunuda söylemem gerek ekonomiyi yönetemediler. Ekonominin bu halde olmasının sebebi ak parti tayfasıdır. Yanlış yatırımlar yanlış para politikaları şu anda biz alt tabakayı ezdi.
Cumhurbaşkanı'nın ekibi, bakanları, milletvekillerinin çok da iyi olmadığını ben de kabul ediyorum. Bu arkadaşlar yaptığı hiçbir şeyi görmeyip sadece sallayan tayfadan. Adamın vadesi dolmuş olabilir ama şu anda en iyi siyasi hala Erdoğan. Adamın zaten sağlık sorunları var, kaç senedir zar zor ayakta duruyor. Ama ona rağmen hala vatanı milleti düşünüyor. Yarım akıllarıyla adama hırsız dediler, ve hala da diyorlar. Karşısına daha iyi seçenekler gelse elbette tercih ederiz. Ama şimdiki siyasilere hiçbir şey verilmez.

ülkeye dolan bunca suriyeli afgandan memnun musun? yarın bir gün ailenden birine bir iş geldiğinde hala ampülü destekleyecek misin acaba.
Evet kanka hepsini Tayyip doldurdu. Sen böyle düşünmeye devam et. Bizim dinimizde Ensarlık Muhacirlik vardır. Elbette erkeklerinin gelmemesi gerekiyor ama Mülteci sorunu sırasında Davutoğlu'nun işi olduğunu bilmen lazım. Bütün mülteciler aynı değil. Biz hepimiz aynı mıyız ki onlar da aynı olsun?

Hermitus

80+ Bronze
Cumhurbaşkanı'nın ekibi, bakanları, milletvekillerinin çok da iyi olmadığını ben de kabul ediyorum. Bu arkadaşlar yaptığı hiçbir şeyi görmeyip sadece sallayan tayfadan. Adamın vadesi dolmuş olabilir ama şu anda en iyi siyasi hala Erdoğan. Adamın zaten sağlık sorunları var, kaç senedir zar zor ayakta duruyor. Ama ona rağmen hala vatanı milleti düşünüyor. Yarım akıllarıyla adama hırsız dediler, ve hala da diyorlar. Karşısına daha iyi seçenekler gelse elbette tercih ederiz. Ama şimdiki siyasilere hiçbir şey verilmez.

Evet kanka hepsini Tayyip doldurdu. Sen böyle düşünmeye devam et. Bizim dinimizde Ensarlık Muhacirlik vardır. Elbette erkeklerinin gelmemesi gerekiyor ama Mülteci sorunu sırasında Davutoğlu'nun işi olduğunu bilmen lazım. Bütün mülteciler aynı değil. Biz hepimiz aynı mıyız ki onlar da aynı olsun?
ensarlık muhacirlik diyor yahu o zaman evine alsana suriyeliyi afganı. o ensar dediğin adam yarın karına kızını taciz etse ne olacak peki?

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Samet Albayrak
Valla hocam bende böyle diyorum daha iyisi yok diyoruz ama artık vazgeçtim. Alt tabakanın üstüne çok yük bindiriyor, arabası olana vurdukça vuruyor. Zengine hiç ellemek yok. Zengini zengin ederken fakirin elindekini alıyor. Benim oyum CHP kesimine gitmez. Ama artık ak parti benim için bitmiştir. Hele emeklilere attığı bu son kazık tuzu biberi oldu.

BabaVoss7

80+ Silver

her zaman derim siyasetçiler avukat gibidir. amacı teknik olarak kazanmaktır manuplasyondur haklıda haksızda olsa kendini veya başkasını savbunur. bundandırki. siyasetle uğraşan aklı başında hiç bireye güvenilmez. benim açım budur. siyasetle uğraşanın iyi bir yönetici ve birey olması demek kendini harcaması demektir. ülkede öyle bi babayiğit yok. o bireylerde derki benim gibi ben delimiyim mıyım bu nsanların saçmalıklarıyla uğraşayım... şimdiye kadar hiçbir siayetçiye olumlu bakmadım çünkü hepsi aynı. geçmişte eleştirdiklerini kendileri yaptılar. yapacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,057
Üyeler
163,937
Son üye
MEG8
Top Bottom