Neler Yeni

🔥 AKARYAKITA ZAMLAR YOLDA! Deponuzu Fulleyin!

Golf 4 R32

80+ Silver

Petrol fiyatları son 4 ayın zirvesini gördü! Akaryakıta yeni zamlar yolda...​

Son dönemde üst üste gelen zamlarla 36 lirayı aşan benzin ve motorine yeni zamlar yolda. OPEC+ ülkelerinin üretim kesintisiyle 86 dolara çıkan brent petrolün varil fiyatı son 4 ayın zirvesini gördü. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde akaryakıta zam olarak yansıması bekleniyor.

-BRENT PETROL 86 DOLARI AŞTI 🔥

-ARABİSTAN'DAN GÜNLÜK 1 MİLYON VARİLLİK KESİNTİ 🔥

-AKARYAKITA YENİ ZAMLAR KAPIDA 🔥

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve uluslararası petrol fiyatlarındaki değişimlere göre belirleniyor. Günlerdir 27 lira sınırında hareket eden dolar kurunun yüksek olması ve brent petrolün 86 dolara yükselerek son 4 ayın zirvesini görmesiyle akaryakıta yeni zamlar göründü. Petrol ve döviz kurunda herhangi bir değişiklik olmazsa bile akaryakıta önümüzdeki günlerde yeni zamlar gelebilir.
KAYNAK

akaryakit-t5La_cover.gif
Allah Allah seçimden önce A haber gabardaki petrolün videolarını gösteriyordu. Olsun bizim Togg'umuz var sizee elektrikli kullanın ağlamayın. Gidin arabanıza tüp taktırın. Sizin arabanız çok takıyor yakıt pahalı değil. (!)

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Kardeşim beni hiç ilgilendirmiyor ben hep depoyu fullüyorum(!).. Şaka bi yana fiyat algımı kaybettim. 1186 ya fullediğim depoyu geçen gün 1620 ye fulledim. Düz 2.000 olmasını bekliyorum. Hesabı kolay olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Kardeşim beni hiç ilgilendirmiyor ben hep depoyu fullüyorum(!).. Şaka bi yana fiyat algımı kaybettim. 1186 ya fullediğim depoyu geçen gün 1620 ye fulledim. Düz 2.000 olmasını bekliyorum. Hesabı kolay olur.
"Hesabı kolay olur." Artık tüm olumsuzluğa olumlu bakmaya çalışan Türk milleti olduk :)

Hermitus

80+ Bronze

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Zam haberlerinde nedense hiç sesi çıkmıyor ampülcü tayfanın. eminim onlarda pişman olmuştur oy verdikleri için.
Yok aga bugün 10tl akaryakıt zammı yap yarın seçim koy yine verirler

Hermitus

80+ Bronze
Top Bottom