ConquerorXIV
80+ Gold
tekli lazım
tekli lazım
Hocam o zaman benim attığım indirim sayılmaz. Kusura bakmayın ben de gaza geldim almayı planlıyorum :-/Teknobiyotik sitesinde 3 tane oldugu ile ilgili bir ibare yok.
Üçlü seti burada 500 TL zaten
Akasa 12cm Smart Black 55CFM PWM 3'lü Fan Seti (AK-FN120-BKT03) | Teknobiyotik
AK-FN120 Teknik Özellikler: Model Kodu: AK-FN120-BKT03 Dönüş Hızı: 600 ~ 1600 RPM Max. Hava Akımı: 55 CFM Max. Statik Hava Basıncı: 3.48 mm H2O Gürültü...www.teknobiyotik.com
Buna da yanaşmam ARGB değil + molex + muhtelen ürün resimdekinden farklı. Gametech bir fan almıştım resmi aşağıdaki gibiydi ama gelen fanın bunla alakası yoktu
Bu fandan yana çok şikayet var zaten.Buna da yanaşmam ARGB değil + molex + muhtelen ürün resimdekinden farklı. Gametech bir fan almıştım resmi aşağıdaki gibiydi ama gelen fanın bunla alakası yoktu
Alıntıyı görüntüle
Hocam 2.el bu fanlar alınır mı biraz pazarlıkla?3' lü ARGB Fan arayanlara
Dark EasyLink Siyah ARGB 3x12cm Fan Kiti (DKCKARGB06) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark EasyLink Siyah Addressable Dark EasyLink Siyah Addressable RGB 3x12cm Fan Kiti Gerçek ARGB Renkler ve Müthiş Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Yeni Nesil Uç Uca Eklenebilen Gerçek ARGB Dark EasyLink Fan Kiti! Yeni nesil Dark EasyLink fanlar, çerçevelerinde bulunan...www.teknobiyotik.com
evet molex ama attığın fan kadar kötü değildir görüntüsü, zaten yeni çıkmış galiba piyasaya değerlendirme yok alıp denemek lazımBuna da yanaşmam ARGB değil + molex + muhtelen ürün resimdekinden farklı. Gametech bir fan almıştım resmi aşağıdaki gibiydi ama gelen fanın bunla alakası yoktu
Alıntıyı görüntüle
Hocam siz ne diyorsunuz?evet molex ama attığın fan kadar kötü değildir görüntüsü zaten yeni çıkmış galiba piyasaya değerlendirme yok alıp denemek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da var görüntü yeni tip infinity değerlendirmesi mevcut
Fanın gerçek halini atsın kutusundan çıkarıp çalışan çünkü o resimle alakası olmayabilir
kullanmamışsa 500e pazarlık ile al güzelHocam siz ne diyorsunuz?
Ben riske atmam yaevet molex ama attığın fan kadar kötü değildir görüntüsü, zaten yeni çıkmış galiba piyasaya değerlendirme yok alıp denemek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu da var görüntü yeni tip infinity değerlendirmesi mevcut
Fanın gerçek halini atsın kutusundan çıkarıp çalışan çünkü o resimle alakası olmayabilir
Tamamdır, teşekkür ederim. Müsait bir zamanda yazayım bakalım ne olacak.kullanmamışsa 500e pazarlık ile al güzel
ben alıyorum gelince konu açarımBen riske atmam ya