AKBANK 300 TL CHİP PARA

Reaksiyon skoru
11
AKBANK KREDİ KARTI olanlar Jüzdan uygulaması üzerinden müşteri hizmetlerine canlı destek üzerinden yazarak kartımı İPTAL ETMEK İSTİYORUM DİYENE 300TL CHİP PARA veriyor

Ekler

• IMG_1355.png
    IMG_1355.png
    832 KB · Hit: 745
450 teklif ettiler reddetttim zaten yıllık aidatı okadar.

AKBANK KREDİ KARTI olanlar Jüzdan uygulaması üzerinden müşteri hizmetlerine canlı destek üzerinden yazarak kartımı İPTAL ETMEK İSTİYORUM DİYENE 300TL CHİP PARA veriyor
beyaz toros ayrıntısı bağırttı

biz bu hakkımızı 480tl yıllık ucretı odememek ıcın kullandık hocam

300 lirayı borç olarak yazıyomuş gereksiz
hayır yazmıyor.Tek şart 6 ay açık kalma sözü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150 binlik kredi kartını oturup kapatacam diye tehdit ederek 300 TL almak için mi ortaya atayım 😂 Kalsın kardeş 😂
yap ben babamınkine yaptım çünkü ckaskfkafka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya karti iptal edip parayida vermeseler..
ya soruyorlar niye kapatmak isstiyonuz
dersin maddi durum sıkıntısı filan onlar da önerir bunu
eğer önermezse kapatmayı onaylıyor msuunuz diye sorar sohbetten çıkarsın. 1 saat sonra yine yaz başka kişi gelir o önerir

Bilgi amaçlı bende yazayım Kredi kartını yeni çıkarttım (maaş müşterisiyim) 500 çip para verdi.

Konuyu görüp yazdım müşteri temsilcisine Aylık +20bin TL aktif olarak kredi kartlarını kullanıyordum. Kapatıcam dedim 500TL chip para verelim dediler yok dedim 600TL verelim dediler, dilenciye sadaka mı veriyorsunuz dedim tamam kapatalım o halde dediler. Durduk yere kartı kapattım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri