Akbank 7500 TL %0 faiz kampanyasıyla sende faydalan sende kazan mutlaka okuyun.

Zamanınd 1300 TL lik kartı vermeyen Akbank şimdi peşimde dolansın 😁 100k çektim anında yatıyor hesaba sorgusuz sualsiz başka bankadan.

saat kaç civarı daha boş oluyor biliyor musunuz. ne zaman denesem olmuyor sürekli yoğunluk var.
İftar saatleri, sabah saatleri (8-9 gibi) yoğunluk benim bildiğim az oluyor promosyon kodumu girebilirseniz haber verebilir misiniz🙏👍

faiz haramdır

hocam modaretörüm deseler nile mi?😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı babam
kanka bu ne babanın hükmü nede benim :)

üstelik herkese yaymak büyük bir sıkıntı eyvahhhhh

kanka bu ne babanın hükmü nede benim :)

üstelik herkese yaymak büyük bir sıkıntı eyvahhhhh
Faiz haramdır katılıyorum ama yorum yapmadan önce konuyu okusaydınız hadi onu okumadınız sorun değilde konu başlığını keşke okusaydınız 😂 0 faiz ile yani faizsiz bir kredi veriliyor faiz olmayan bir kredi nasıl oluyor da haram oluyor?

Faiz haramdır katılıyorum ama yorum yapmadan önce konuyu okusaydınız hadi onu okumadınız sorun değilde konu başlığını keşke okusaydınız 😂 0 faiz ile yani faizsiz bir kredi veriliyor faiz olmayan bir kredi nasıl oluyor da haram oluyor?
primci sizsiniz sanırım :)

primci sizsiniz sanırım :)
Lütfen hitap şeklinize dikkat ediniz. Herhangi bir prim vs almıyorum.Konuyu okumadan direkt yorum yaptığınız için yazmak istedim uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyor iyi akşamlar diliyorum konuyu lütfen spamlamayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,109
Üyeler
173,763
Son üye
senX
Geri