Neler Yeni

Akbank 7500 TL %0 faiz kampanyasıyla sende faydalan sende kazan mutlaka okuyun.

Dikkat:Kimseyi zorlamak amaçlı paylaşılmamıştır.Krediyi kullanırken lütfen ödeme seçeneklerinizi ve mevcut giderlerinizi değerlendirerek hareket etmenizi önemle bildirmek isterim.

Şimdi size yeni bir kampanyadan bahsedeceğim.

Akbank bankası yeni müşterilerine özel 7500 TL ye kadar %0 faiz kredi kampanyasıyla gündeme geliyor.

Dipnot: Herkese kredi çıkmayabilir kredi notunuz,ödemeleriniz vb. tüm bilgiler dikkate alınıyor.

Öncelikle davet kodum aşağıdadır. bunu girerseniz referans işlemi onaylanacaktır.Bu kodu davet kodu kısmına giriyoruz.(Bakınız resim 2)

Davet kodu:1000122978

Akbank mobil uygulamasını indirip akbanklı olmak istiyorum tuşuna basıyoruz.

Bu aşamadaki tüm bilgileri dolduruyoruz davet kodu kısmına yukarıdaki kodu yapıştırabilirseniz bir teşekkürü iletebilirim. Davet kodu:1000122978
Sonraki aşamaları doldurup ilerliyoruz.

Tercihler kısmı geldiğinde yeni müşteri olduğunuz için %0 Faiz 7500 kredi ve üstünde vadesiz hesap tiklerini işaretleyerek görüntülü aramaya doğru ilerleyen tüm aşamaları tamamlıyoruz.

Görüntülü arama yoğunluk olduğundan uzun sürebilir.

Görüntülü aramada arka kameranızı açmanız istenebilir.

Görüntülü arama bittikten sonra tercihler ekranında %0 faiz krediyi ve vadesiz hesap tiklerine tıklamamız gerekiyor.
Tıkladıktan sonra sözleşmelere tıklayıp onaylıyorum seçeneklerine tıklıyoruz.

Daha sonrasında ekrana gelen tüm sözleşmeleri onaylarsanız krediniz hesabınıza yatmış oluyor.

12 aya kadar taksitlendirebiliyorsunuz.

625*12=7500 geri ödemeniz ise 7539,38 TL olacaktır.

Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5’i + BSMV’dir.(39,38TL)

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen akbank ile iletişime geçiniz bu kampanyayı sadece ben burada haberiniz olsun diye duyuruyorum herhangi bir sorumluluğum yoktur.

Referans kodunu kullananlar buraya kullandım yazabilirse teşekkürlerimi iletiyorum.

Detaylı bilgi ve konunun doğruluğu için:https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/mobilden-akbankli-olana-faizsiz-kredi.aspx

Saygılar..
Krediyi kullanmama şansımız varmı sadece 250 çip paramı neydi onu kullansak sonra kapatsak hesabı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
Dikkatli ol asker pusu kurmuş olabilirler zaten yaralasın 😓
İlk defa yaralanmadık, o yüzden alışkınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

D6D43D15-84F7-4849-AC0F-D79DC44B0231.png

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ne kadar süre devam ediyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önüne gelene vermez mutlaka kredi notu önemli yeni ilk kez hesap açanlar için bence ihtimal düşük ama var olan kredi kartı vs kullanıyorsanız ve düzenli ödemeleri yapılıyor ise tabii ki ihtimal yüksek oluyor ben iş bankası kullanıyorum 2 ay önce 10 bin çektim 11500 TL ödüyorum ama başvurun yinede sonuçta bedava başvurmak

REİS05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yavuz Cesur
İlk defa yaralanmadık, o yüzden alışkınız.

Alıntıyı görüntüle
Yoğunluktan atabiliyor giriş ekranina dönüp davet koduyla tekrar denerseniz bu aşamayı belki geçer bendede olmuştu tekrar denedim geçti

Krediyi kullanmama şansımız varmı sadece 250 çip paramı neydi onu kullansak sonra kapatsak hesabı?
Krediyi kullanmadan hesap acsanizda yeterli vadesiz hesap tikini isaretleyup devam edebilirsiniz davet kodunu girmeyi lütfen unutmayınız

refaras kodu olmadan üye olursak kredı vermıyor mu? Suresı ne kadar kredının?
Referans kodunu girmeniz bukadar emeğin karşılığında teşekkür etmiş olabilirsiniz ricamdir efendim.Zorunlu değilsinizdir :)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,603
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Dikkat:Kimseyi zorlamak amaçlı paylaşılmamıştır.Krediyi kullanırken lütfen ödeme seçeneklerinizi ve mevcut giderlerinizi değerlendirerek hareket etmenizi önemle bildirmek isterim.

Şimdi size yeni bir kampanyadan bahsedeceğim.

Akbank bankası yeni müşterilerine özel 7500 TL ye kadar %0 faiz kredi kampanyasıyla gündeme geliyor.

Dipnot: Herkese kredi çıkmayabilir kredi notunuz,ödemeleriniz vb. tüm bilgiler dikkate alınıyor.

Öncelikle davet kodum aşağıdadır. bunu girerseniz referans işlemi onaylanacaktır.Bu kodu davet kodu kısmına giriyoruz.(Bakınız resim 2)

Davet kodu:1000122978

Akbank mobil uygulamasını indirip akbanklı olmak istiyorum tuşuna basıyoruz.

Bu aşamadaki tüm bilgileri dolduruyoruz davet kodu kısmına yukarıdaki kodu yapıştırabilirseniz bir teşekkürü iletebilirim. Davet kodu:1000122978
Sonraki aşamaları doldurup ilerliyoruz.

Tercihler kısmı geldiğinde yeni müşteri olduğunuz için %0 Faiz 7500 kredi ve üstünde vadesiz hesap tiklerini işaretleyerek görüntülü aramaya doğru ilerleyen tüm aşamaları tamamlıyoruz.

Görüntülü arama yoğunluk olduğundan uzun sürebilir.

Görüntülü aramada arka kameranızı açmanız istenebilir.

Görüntülü arama bittikten sonra tercihler ekranında %0 faiz krediyi ve vadesiz hesap tiklerine tıklamamız gerekiyor.
Tıkladıktan sonra sözleşmelere tıklayıp onaylıyorum seçeneklerine tıklıyoruz.

Daha sonrasında ekrana gelen tüm sözleşmeleri onaylarsanız krediniz hesabınıza yatmış oluyor.

12 aya kadar taksitlendirebiliyorsunuz.

625*12=7500 geri ödemeniz ise 7539,38 TL olacaktır.

Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5’i + BSMV’dir.(39,38TL)

Herhangi bir sorunuz olursa lütfen akbank ile iletişime geçiniz bu kampanyayı sadece ben burada haberiniz olsun diye duyuruyorum herhangi bir sorumluluğum yoktur.

Referans kodunu kullananlar buraya kullandım yazabilirse teşekkürlerimi iletiyorum.

Detaylı bilgi ve konunun doğruluğu için:https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/mobilden-akbankli-olana-faizsiz-kredi.aspx

Saygılar..
Ben çalıştığım yerden dolayı akbank müşterisiyim (hesap kartım var) bende bu krediden faydalanabilir miyim?

Kampanyalar arkadaşını davet et yaparak davrt kodunuzu paylasabilirsiniz
Onu demiyorum diyelim kredi okey chip parada veriyorya 250 chip para bunu nasıl kullanicaz? Chip parada 250'tl mi oluyor?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Başvuru yaparken TC kimlik numarama hatalı diyor. Böyle bir saçmalık görmedim.

REİS05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yavuz Cesur
Başvuru yaparken TC kimlik numarama hatalı diyor. Böyle bir saçmalık görmedim.
Bi akbank müşteri hizmetleriyle görüşün isterseniz Veya sistemsel yoğunluktan olabilir.Doğum tarihi seri no vs doğru girdiğinizden eminmisiniz

Top Bottom