Nereden baktınız bende de görünmüyor parayı istedim harcamada yaptım bişey vermedi normal mı yardımcı olur musunuz hadi istemeyi sonra verecekmiş te Akbank karttan 260 tl harcadım yine bişey vermediBende 150 tl diyor![]()
Nereden baktınız bende de görünmüyor parayı istedim harcamada yaptım bişey vermedi normal mı yardımcı olur musunuz hadi istemeyi sonra verecekmiş te Akbank karttan 260 tl harcadım yine bişey vermediBende 150 tl diyor![]()
Para dustu mu hesabinizaKural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
250 tl yi akkart ile mi harcayacağız hocam?Kural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
hayırKendi adima baska bankadan atsam olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para dustu mu hesabiniza
bana ait farklı bir banka hesabından kendi akbank hesabıma 250tl yollasam olur mu ve kampanyalar kısmına baktımda böyle bir kampanya göremedim açıkcasıKural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
EyvallahKural basit, ödeme iste kısmından 250tl isteyin herhangi bir ibandan. O ibandan size 250tl gelsin ilk kısım tamam. Sonrasında bunu yaptıktan sonra 250tl harcayın 250tl iade edilecek. Totalde 500tl.
Alıntıyı görüntüle
bana ait farklı bir banka hesabından kendi akbank hesabıma 250tl yollasam olur mu ve kampanyalar kısmına baktımda böyle bir kampanya göremedim açıkcası
İlk 5.000 kişi diyor benim uygulamada gözükmüyor ayrıca