🔥İndirim 🔥🔥 AKBANK BAYRAM KAMPANYASI 500TL HEDİYE 🔥🔥

Ben bayadır kullanıyorum da öyle bi durum yaşamadım günlük transfer limiti 5tl, internet alışverişi de 5tl yapıyorum kullanacağım zaman mesaj gelmeden açılmıyor. Ref ile üye olanlara da ekstra 500tl chip para veriyor eğer fatura talimatı oluşturup öderseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır total 500. Ödeme iste kısmından ödeme istiyorsunuz 250tl kazanıyorsunuz ödeme yapıldıktan sonra. Bunu yaptıktan sonra da ilk 250tl üzeri alışverişinizde 250tl iade ediyor total 500.
chippara harcamak için axess kart lazım sanırım o da kredi karti herhangi bir kart ücreti var mi

chippara harcamak için axess kart lazım sanırım o da kredi karti herhangi bir kart ücreti var mi
Hayır banka kartına da geliyor. Kredi kartında borç ödenebiliyor, banka kartında harcanabiliyor sadece.

Ben bayadır kullanıyorum da öyle bi durum yaşamadım günlük transfer limiti 5tl, internet alışverişi de 5tl yapıyorum kullanacağım zaman mesaj gelmeden açılmıyor. Ref ile üye olanlara da ekstra 500tl chip para veriyor eğer fatura talimatı oluşturup öderseniz.

Hayır total 500. Ödeme iste kısmından ödeme istiyorsunuz 250tl kazanıyorsunuz ödeme yapıldıktan sonra. Bunu yaptıktan sonra da ilk 250tl üzeri alışverişinizde 250tl iade ediyor total 500.
Kanka onu açıklasana demi ref ile üye oldum nası yapcaz onu

Ödeme istediği gönderip yaptım 250tl ama bişey gelmedi

Aynen kampanya gözükmüyor bende nedense mobilde galiba şimdi kart cikarttiricam

Direk bana tanımlanmamış kampanya şansıma tüküreyim :D
Kampanyalar kısmında gözükmüyor zaten;

Kampanyalar kısmında gözükmüyor zaten;
Bu kampanyaya ben direk katılmış mi sayiliyorum hocam orayı anlamadım normalde benim katil butonuna basmam gerekiyor diye biliyordum.

Bu kampanyaya ben direk katılmış mi sayiliyorum hocam orayı anlamadım normalde benim katil butonuna basmam gerekiyor diye biliyordum.
evet direkt katılmış sayılıyorsun

Tamamdır şimdi ödeme istedim bakalım olmadı Akbank kartta cikarttiririm Steam harcamalarinda galiba her ay 100tl geri ödeme veriyor 200tlye onu yapa yapa hesaba skin dizerim galiba

Hocam bide şimdi gördüm üniversiteli akbanklilara özel her 250tl ödeme isteme yapınca 50tl toplam 100tl chip para veriyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,158
Üyeler
175,171
Son üye
SARI_BEY
Geri