Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,571
Geçmiş olsun. Şu depremden korktuğum kadar şu hayatta hiç bir şeyden korkmuyorum ya.
Allah'tan korkuyoruzGeçmiş olsun. Şu depremden korktuğum kadar şu hayatta hiç bir şeyden korkmuyorum ya.
uyku aninda yakalanmak kadar kotu birsey yok sanirimGeçmiş olsun. Şu depremden korktuğum kadar şu hayatta hiç bir şeyden korkmuyorum ya.
Allah'tan korkuyoruz
İki yerden depreme yakalanmaktan uyurken birde banyodauyku aninda yakalanmak kadar kotu birsey yok sanirim
onceki marmara depreminde banyodayken yakalanmistim boyle bir korku yok gercekten kisa surmeseydi sonum gelmisti buyuk ihtimalleİki yerden depreme yakalanmaktan uyurken birde banyoda
Gecenin 2 sinde hafif depremde bile arıyorlarmıBursadayim uyuyordum hissetmedim amcamlar hissetmiş aradılar
Demek arıyorlar ben konuyu görmesem deprem olduğundan haberim olmazdı şuan yeni haber yapıyorlar 5.8 diye 1 kişi ölmüş panik ataktan 14 yaşındaGecenin 2 sinde hafif depremde bile arıyorlarmı
Evet sorun mu var? Can havliyle millet neler yapacağını şaşırıyorGecenin 2 sinde hafif depremde bile arıyorlarmı
Amcan bursada değilmi?Evet sorun mu var? Can havliyle millet neler yapacağını şaşırıyor
Bursa'da aynı apartmandayız knkmAmcan bursada değilmi?