attack on titan önerebilirim ilk 1-2 bölüm biraz yavaş ondan sonra anime akıcı ve hızlı bir hale gelmeye başlıyor aksiyon sahneleri güzel hikayesi de fena değildir.akıcı aksiyonu bol dizi film yada anime arıyorum geçenlerde anime taraftarı olmasam bile solo leveling izledim baya beğendim öneri bekliyorum
chainsaw man attack on titan dan daha çok hoşunuza gidecektir arkadaşa katılıyorum.Chainsaw man izleyebilirsin Ecchi sahneleri var arada bir bilerek izle.
jojo'yu da izleyin gerek absürt komedisi karakter tasarımları ve villianları ile benim açımdan kusursuz bir animedir aksiyon bol ve meme kültürüne yön veren animelerdendinakıcı aksiyonu bol dizi film yada anime arıyorum geçenlerde anime taraftarı olmasam bile solo leveling izledim baya beğendim öneri bekliyorum
yeni başlayan için jojo ve aot ağır kalır diye düşünüyorumattack on titan önerebilirim ilk 1-2 bölüm biraz yavaş ondan sonra anime akıcı ve hızlı bir hale gelmeye başlıyor aksiyon sahneleri güzel hikayesi de fena değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
chainsaw man attack on titan dan daha çok hoşunuza gidecektir arkadaşa katılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
jojo'yu da izleyin gerek absürt komedisi karakter tasarımları ve villianları ile benim açımdan kusursuz bir animedir aksiyon bol ve meme kültürüne yön veren animelerdendin
haklısınız jojo benim 5. animem di sırayla chainsaw man , aot en sonda jojo izleyebilirsiniz.yeni başlayan için jojo ve aot ağır kalır diye düşünüyorum