Neler Yeni

Akıcı dizi film anime önerisi

oxtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
tuğrul avcı
akıcı aksiyonu bol dizi film yada anime arıyorum geçenlerde anime taraftarı olmasam bile solo leveling izledim baya beğendim öneri bekliyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,610
İsim
Emre siyah
Chainsaw man izleyebilirsin Ecchi sahneleri var arada bir bilerek izle.

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
efe araci
akıcı aksiyonu bol dizi film yada anime arıyorum geçenlerde anime taraftarı olmasam bile solo leveling izledim baya beğendim öneri bekliyorum
attack on titan önerebilirim ilk 1-2 bölüm biraz yavaş ondan sonra anime akıcı ve hızlı bir hale gelmeye başlıyor aksiyon sahneleri güzel hikayesi de fena değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Chainsaw man izleyebilirsin Ecchi sahneleri var arada bir bilerek izle.
chainsaw man attack on titan dan daha çok hoşunuza gidecektir arkadaşa katılıyorum.

jojo'yu da izleyin gerek absürt komedisi karakter tasarımları ve villianları ile benim açımdan kusursuz bir animedir aksiyon bol ve meme kültürüne yön veren animelerdendin

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,610
İsim
Emre siyah
attack on titan önerebilirim ilk 1-2 bölüm biraz yavaş ondan sonra anime akıcı ve hızlı bir hale gelmeye başlıyor aksiyon sahneleri güzel hikayesi de fena değildir.

chainsaw man attack on titan dan daha çok hoşunuza gidecektir arkadaşa katılıyorum.

jojo'yu da izleyin gerek absürt komedisi karakter tasarımları ve villianları ile benim açımdan kusursuz bir animedir aksiyon bol ve meme kültürüne yön veren animelerdendin
yeni başlayan için jojo ve aot ağır kalır diye düşünüyorum

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
efe araci

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru