Akıcılık sorunu

Zeltmac

80+
Reaksiyon skoru
27
İyi günler arkadaşlar. BF1 oyununda fps ortalama 185 olmasına ragmen akıcılık hissedemiyorum. Sistemim imzada oldugu gibidir ve monitor ayarı 144hz cekilmistir. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir? Bu sorunu sadece bu oyunda yaşadım ayarları ek yere bırakıyorum bir incelerseniz sevinirim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Ekler

• Ayar 1.PNG
    Ayar 1.PNG
    645.5 KB · Hit: 65
  • Ayar 2.PNG
    Ayar 2.PNG
    695.4 KB · Hit: 55
İyi günler arkadaşlar. BF1 oyununda fps ortalama 185 olmasına ragmen akıcılık hissedemiyorum. Sistemim imzada oldugu gibidir ve monitor ayarı 144hz cekilmistir. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir? Bu sorunu sadece bu oyunda yaşadım ayarları ek yere bırakıyorum bir incelerseniz sevinirim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Freesync veya g sync açıp dener misin?

oyun içinde 144hz olabilir ama monitörünüz 144hz mi? ondan kaynaklana bilir diye düşünüyorum

evet sistem imzada yazıyor
Telefondayım kusura bakmayın.
Radeon ayarlarından Tüm grafikler diye bir şey var onu bulum hani e-spor oyun standart özel yazıyor.
Oradaki hepsini kapatın üstüne diğer şeyleri de uygulama ayarlarını kullan deyin bir de standart yazan bir şey olacak onu da performans yapın.

Vysnc açıp deneyin akıcılığı elde edeceksiniz ve dikey senkranizasyonuda açmanızı öneririm. Akıcılığa faydası var.

Telefondayım kusura bakmayın.
Radeon ayarlarından Tüm grafikler diye bir şey var onu bulum hani e-spor oyun standart özel yazıyor.
Oradaki hepsini kapatın üstüne diğer şeyleri de uygulama ayarlarını kullan deyin bir de standart yazan bir şey olacak onu da performans yapın.
Düzeldi mi?

hocam denedim ancak duzelmedi yeni deneme fırsatım oldu sorun devam ediyor tek bu oyunda böyle anlayamadım niye grafik dusursem de aynı yuksek olsa da aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri