Neler Yeni

Akıl sağlığım kötü, yardım edin

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔
Elem neşrah leke sadrak,
arkadaş ortamlarına katıl ciddi faydası var psikiyatri desteğini dene mutlaka asla çekinme

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Ben herşeyi çok kafaya takan biriydim babam hep diyorki korkaklar her gün cesurlar Bir gün ölür artık çoğu şeyi takmamaya başladım
Ne yazık ki,onu diyecek bir babam yok😔

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Yavuz
Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔
Bunu şöyle yap şöyle yap dersem geçmez bunu konuşarak atlatırsın zamanında bende psikoloğa gittim ister bir psikoloğa git çok işine yarar ya da ailem izin vermez dersen ekle beni bir muhabbet edelim gerisi gelir zaten M.yavuz#2113 dc adresim.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Eğer hastaneye gitmesi gereken bir durumda ise zaten bunu kendisi biliyordur. Burada konu açıyor ki farklı bir çözüm arıyordur. Bunu siz tahmin edemiyorsanız o da sizin kusurunuz olsun. Bizim hastaneye git dememiz hiç bir şey ifade etmez zaten. Hastaneye gidip uzmana görünmek ilk akla gelen çözüm bunu söyleme gereği bile duymadım.

Oyun oynama kısmına gelirsek, oyun oynamak zaman geçirme türüdür. Eğer sürekli oyun oynarsa dertlerini unutur. Sürekli kötü şeyler düşünmek yerine en basitinden a mı gitsek b mi sorusunu düşünür. Oyun oynamanın iyi geleceğini düşündüğüm için bunu önerdim.
Varmıdır başka bir probleminiz veya dahice bir çözümünüz? Hastaneye gitmek gibi.
Bence dediğiniz şey doğru olabilir ama sanki bir şeylerde kaçma isteği gibi bir his olacağını düşündüm yoksa kimseye niye mantıksız diyeyim he bu arada bana mantıksız geldi yani o yüzden dedim sanki bir anlık mutluluk için olacak oyun oynarsa pc yi kapatınca yine aynısı olacak diye düşündüm o yüzden

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bende her gece ölüm , deprem ve dinleri düşünüyorum ama hiçbir zaman akıl sağlıgım ile alakalı sıkıntı yaşamadım bu normal bir şey değil doktora git knk

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bence dediğiniz şey doğru olabilir ama sanki bir şeylerde kaçma isteği gibi bir his olacağını düşündüm yoksa kimseye niye mantıksız diyeyim he bu arada bana mantıksız geldi yani o yüzden dedim sanki bir anlık mutluluk için olacak oyun oynarsa pc yi kapatınca yine aynısı olacak diye düşündüm o yüzden
Örnek veriyorum 3 saat düşüneceğine 1 saat düşünür. :D

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Sana en büyük tavsiyem Kur'an oku ve ölümden asla korkma nede olsa herkes elbet bir gün ölümü tadacak
Ha bu arada unutmuşum Türkçe mealinide okumayı unutmayın kesinlikle. Çünkü Kur'an'da Allah'ın bize ne emrettiği çok önemli hatta Kur'an okumayı ve mealini okumayı başkalarına da tavsiye edebilirsin.

derealss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
KeremYardibi
ben aynı şeyleri yaşadım ve bazı geceler yaşıyorum dostum halini gün içinde anlatan durum şu cümlelerse bendensin. "sanki rüyada gibi yaşıyorum kendimde değil gibiyim"

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eğer çok ciddiyse doktor yardımıyla antidepresan kullanabilirsin.
Dostum lutfen antidepresan kullanma yoksa bu adam gibi olursun yeni hobiler edinebilirsin sevdigin bir sey varsa ona odaklanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,536
Üyeler
166,775
Son üye
Arif5555
Top Bottom