Neler Yeni

Akıl sağlığım kötü, yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Buraya yazmadan önce psikiatri servisine gitmeyi denedin mi ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Derin nefes al ver bu arada karanlıkta korkuyorsan bende küçükken öyleydim ailem alışayım diye zifiri karanlık bodruma kapatmıştı beni sonra alıştım zaten. En önemlisi nefesini kontrol etmeyi unutma.

Edit: Beyler trolldü bu arada kafayımı yediniz olum siz 😂

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
kimse burada pisikoloji uzmanı vs değil ergenlikdeysen bu tip şeyler yaşaman normal bende şu sıralar çok depresif bir insanım arkadaş bağlarımı koparıyorum birsürü arkadaşım varsa 2-3 tane kaldı kala kala yalnızlığı tercih eder oldum evden hiç çıkmıyorum bu yüzden miyop oldum fiziksel aktivite hiç yapmıyorum kilolu değilim tersine acayip zayıfım yemek yiyesim gelmiyor vs pisikiatri yada moralini düzeltecek insanlarla takılmayı dene

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Teknoloji forumu yerine doktora ailene danışabilirsin

Ariseks

80+ Gold
Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔
Ben herşeyi çok kafaya takan biriydim babam hep diyorki korkaklar her gün cesurlar Bir gün ölür artık çoğu şeyi takmamaya başladım

Top Bottom