İhtiyacınız varsa alınabilir. Ama plastik mi değil mi onu yazmamıslar. Kendim alıcaktım sırf o yüzden almıyorum. Malzemesi plastikse zararlı olabilir.alınır mı?
mama kabı varda eskidi artıkİhtiyacınız varsa alınabilir. Ama plastik mi değil mi onu yazmamıslar. Kendim alıcaktım sırf o yüzden almıyorum. Malzemesi plastikse zararlı olabilir.
Onun dışında vergi dahil bana 600tl ye geliyor. Bu özelliklere sahip dağıtıcılar 2K-3K dan başlıyor
plastiktir, değilsede ince sac aliminyum falandır, ucuz olmasının sebebi bu zatenKonusu açıldı mı bilmiyorum. Kediler ve köpekler için otomatik dağıtıcı. Kendi uygulaması üzerinden kontrol edebiliyoruz.
Link
Malzemesi plastik ama tabagi metal ile degistirilir ayrica makinanın kendiside plastik ictigimiz su siseleri damacanalar gibi aldigimiz mamalarin plastik poşette oldugu gibi o yuzden pek takilmamak lazimİhtiyacınız varsa alınabilir. Ama plastik mi değil mi onu yazmamıslar. Kendim alıcaktım sırf o yüzden almıyorum. Malzemesi plastikse zararlı olabilir.
Onun dışında vergi dahil bana 600tl ye geliyor. Bu özelliklere sahip dağıtıcılar 2K-3K dan başlıyor