Neler Yeni

🔥İndirim AKILLI 2L EVCİL HAYVAN BESLEYİCİ 377 TL 🔥🔥

pcmasterrace

80+ Bronze
bütcene yakın bu ürünü buldum dostum birazdaha fiyatı arttırabilirsen bunu verebilirsin daha sağlıklı olur

Mesaj otomatik birleştirildi:

evindekiler kısırlaştırılmış kedilermi kaç yaşındalar cinsleri ne?
Biri 9 biri 8 ikisi de 1 yaşından beri kısır tekirler

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
Biri 9 biri 8 ikisi de 1 yaşından beri kısır tekirler
kısırlaştırdığın andan itibaren kısırlaştırılmış mama vermen lazım hocam sana bir kaçtane link bırakayım evdekilere hangisi alabilirsen onunla besle derim cünkü karaciğer veya başka organ sorunlarıda yaşayabilirler kiloları arttıkça

sana tavsiyem satıcısıda amazon oldugu icin hep burdan alıyorum güvenilir

pcmasterrace

80+ Bronze
kısırlaştırdığın andan itibaren kısırlaştırılmış mama vermen lazım hocam sana bir kaçtane link bırakayım evdekilere hangisi alabilirsen onunla besle derim cünkü karaciğer veya başka organ sorunlarıda yaşayabilirler kiloları arttıkça

sana tavsiyem satıcısıda amazon oldugu icin hep burdan alıyorum güvenilir

sağol hocam tavsiye için

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525

pcmasterrace

80+ Bronze
rica ederim bütcene uyuyosa dedigimi al uymuyosada bence bunu al

bu arada 3 ayda bir iç dış parazitlerini yaptırıyosun dimi kedilerin bide yıllık karma aşısını
İç dış paraziti karmayla beraber oluyorlar

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
İç dış paraziti karmayla beraber oluyorlar
iyide karma yılda 1 kere yapılıyo iç dış 3 ayda bir yapılmalı hatta dış parazit damlası 2 ayda bir,evden çıkmıyolarsa kuduzu yaptırmana gerek yok lösemide yaptırmadım ben kedime gerek yok

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
evden çıkıyorlar bahçeye sık sık yaptırayım
ozaman kesin yaptır hocam aman diyim hepsini yaptır ozaman kuduz,karma (3 ayda bir iç dış)çok kaşınırlar yoksa yada sen farketmeden iç parazitler bağırsağa yerleşir içerden vücudu bitirir

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benim kedim british long hair cinsi bana 3 aylıkken geldi geldiginden beri N&D tavuklu narlı mamasını verdim hep kısırlaştırdıktan sonra ise aynı mamanın kısırlaştırılmış sterilised versiyonuna geçtim 3 yıldır hep aynı mamayı yiyo 5kg suan boyuna göre kilosu ideal mama kabınıda hep dolu tutarım mamaya saldıran bi hayvan degil sadece acıktıgında yiyo

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kendi ev kedin sandım dostum ozaman yapcak bisey yok dedigim mamalar fiyat olarak pahalı sokaktakileri bu mamalarla beslersen sende sokağa düşersin :D
N&D'nin protein oranı yüksek diye tavsiye etmiyorlar. Dokunuyormuş kedilere. Ölçüsüz kullanımdan dolayı oluyordur belki. Siz ne kadar veriyorsunuz günde?

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Bunun kameralısı var mı arkadaşlar. Mamasını yemiş mi ya da elektrik gider birsey olur.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Karesinden mi yuvarlık olandan mı alayım hangisini önerisin

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
vinsanity1525
N&D'nin protein oranı yüksek diye tavsiye etmiyorlar. Dokunuyormuş kedilere. Ölçüsüz kullanımdan dolayı oluyordur belki. Siz ne kadar veriyorsunuz günde?
protein oranı yükske olan belki tahılsız olan versiyonudur o daha pahalı ki çok daha pahalı mamalar var sırf protein saf etten yapılmış yani bence tutarlılığı olan bir açıklama değil ben kedime yıllardır bunu veriyorum ve porsiyon ayarım yok bittikçe dolduruyorum çok yemiyo 5kg suan kilosu

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömür AYCIL
Top Bottom