Neler Yeni

🔥İndirim AKILLI 2L EVCİL HAYVAN BESLEYİCİ 377 TL 🔥🔥

pcmasterrace

80+ Bronze
Acana, orijen, N&D, Hills, Royal Canin, Pro Plan. Bunlar iyi denilebilecek mamalar ama fiyatları biraz yüksek. Bütçem yok dersen Felicia, Reflex, LaVital bakabilirsin. Bunlarda ortalama ürünler ne iyi ne çok kötü ama her türlü enjoydan iyidir. Çevrende güvenilir petshop falan varsa taze günlük açık mama satarlar onlardan da alabilirsin kapalı paketten uyguna gelir.
royal canin kullanıyordum ama içeriklerine baktım aynıydı enjoyla ondan enjoya geçtim

Marisquex

80+
royal canin kullanıyordum ama içeriklerine baktım aynıydı enjoyla ondan enjoya geçtim
Royal canin çok iyi bir mama olmasa da enjoy ile aynı olduğunu sanmıyorum. Acana ve orijen çok pahalı ama N&D onlara göre daha alınabilir ve kalitelidir çoğu mamaya göre bütçeyi zorlamıyorsa ondan devam edebilirsin

pcmasterrace

80+ Bronze
Royal canin çok iyi bir mama olmasa da enjoy ile aynı olduğunu sanmıyorum. Acana ve orijen çok pahalı ama N&D onlara göre daha alınabilir ve kalitelidir çoğu mamaya göre bütçeyi zorlamıyorsa ondan devam edebilirsin
Enjoy neden kötü hocam? Yanlış anlama merakımdan soruyorum sadece

BabaVoss7

80+ Silver
ürün güzele benziyor kare olanı olsaydı daha bi severdim ama sıkıntı yok. aldık bakalım nasıl bişey çıkacak. kedimde maması düzensiz veriliyor bunla düzene girer belki. evde yokken vsde iyi olur gibi.
bu arada mamaya dikkat edin arkadaşlar kedinizi seviyorsanız enjoy vs vermeyin. ben vet tavsiyesiyle kısır 6 yaş kedime hills veriyorum memnunum. toplu alınca kilosu 250 civarına vs geliyor zzaten. 10 kilo alıyorum bi beş ay gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü diyemeyizde besinleri dengesiz. özellikle kısır kedilerde sıkıntı yapıyo sindirimde böbrekte idrar yolunca sıkıntı çıktı benim kedimde.

pcmasterrace

80+ Bronze
ürün güzele benziyor kare olanı olsaydı daha bi severdim ama sıkıntı yok. aldık bakalım nasıl bişey çıkacak. kedimde maması düzensiz veriliyor bunla düzene girer belki. evde yokken vsde iyi olur gibi.
bu arada mamaya dikkat edin arkadaşlar kedinizi seviyorsanız enjoy vs vermeyin. ben vet tavsiyesiyle kısır 6 yaş kedime hills veriyorum memnunum. toplu alınca kilosu 250 civarına vs geliyor zzaten. 10 kilo alıyorum bi beş ay gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü diyemeyizde besinleri dengesiz. özellikle kısır kedilerde sıkıntı yapıyo sindirimde böbrekte idrar yolunca sıkıntı çıktı benim kedimde.
Anladım hocam sağolasın

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Berk

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömür AYCIL

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömür AYCIL

Marisquex

80+
Arkadaşta yazmış zaten kedilerde sağlık sorununa yol açıyor. Bizim bir akrabanın kediside o mama yüzünden idrar yolunda sorun yaşadı ameliyat falan oldu.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Ali Mert Okuducu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,768