Akıllı saat kullanmaya apple ile başlamak mantıklımı?

black4949

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhabalr 12 pro max kullanıyorum ve aksesuar olarak Apple watch 6 düşünüyorum normalde kullandığım saatler bileğimi rahatsız ediyor normal akıllı olmayan saatler ilk defa kullanacağım için Apple Watch almak istiyorum cihazım ile uyumlu olması için kullanımı rahatmı? Ve tavsiye edermisiniz?

fark etmez hocam akıllı saat sonuçta ama iphone bir telefonla senkronize çalışır

Apple cihaz varmış elinizde apple watch yakışır, akıllı saatlere alışmak zor değil ve kullanmadım ama rahat olduğunu düşünüyorum

Bence ilk defa alcaksanız biraz apple seçmek mantıksız fakat iphone telefonunuz olduğu için senkronize çalışacağını düşünüyorum

Bence ilk defa alcaksanız biraz apple seçmek mantıksız fakat iphone telefonunuz olduğu için senkronize çalışacağını düşünüyorum
Kolda rahatmı normal saatler kenarda düğmesi bileğime batıyor ve iz yapıyor bunda öyle olayalr varmı

Merhabalr 12 pro max kullanıyorum ve aksesuar olarak Apple watch 6 düşünüyorum normalde kullandığım saatler bileğimi rahatsız ediyor normal akıllı olmayan saatler ilk defa kullanacağım için Apple Watch almak istiyorum cihazım ile uyumlu olması için kullanımı rahatmı? Ve tavsiye edermisiniz?
bence neyle başlıyıcağınızın bir önemi yok apple watch 5 ve3 i kullanmıştım bir süre güzeldi 6 da güzeldi hem apple telefonunuz da var daha iyi çalışır ben tavsiye ederim

Geri