Yardım Akıllı saat önerisi 1000 tl civarı

_Emir

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,982
Akıllı saat arayışındayım ve indirimde bu saati buldum

Alınır mı?Aklıma takılan 2 şey var bir ekranı lcd ekran olması ve ekran boyutunun biraz kaba olması onun harici aklıma çok takılan bir şey yok.Spor için ve günlük hayatta kullanım için

Yuvarlak tasarım istersen bu modele de bakabilirsin Amoled ekranlı. ben kullanıyorum 2-3 hadtadır memnum.
IMG_20241022_114519.jpg

2 model aradında kaldım memnun musunuz?
redminin malzeme kalitesi daha kötü qcy ye göre ama yazılım olarak redmi daha iyi sanırım. şahsen birdaha alacak olsam kesin qcy gt2 yi alırdım akıllı saatte olmazsa olmaz bence her zaman açık ekran oda redmi watch 5 active de yok IPS ekran malum . qcy de ise amoled.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 model aradında kaldım memnun musunuz?
memnuniyet açısından şarjı 2-3 gün götürüyor ve kaliteli hissettiriyor ancak yazıılıma gelirsek mesaj alma ekranında takılmalar oluyor.

redminin malzeme kalitesi daha kötü qcy ye göre ama yazılım olarak redmi daha iyi sanırım. şahsen birdaha alacak olsam kesin qcy gt2 yi alırdım akıllı saatte olmazsa olmaz bence her zaman açık ekran oda redmi watch 5 active de yok IPS ekran malum . qcy de ise amoled.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memnuniyet açısından şarjı 2-3 gün götürüyor ve kaliteli hissettiriyor ancak yazıılıma gelirsek mesaj alma ekranında takılmalar oluyor.
Bu 2si arasında kaldım karar veremiyorum bide gs2 modeli

Bu 2si arasında kaldım karar veremiyorum bide gs2 modeli
senin tercihine bağlı yuvarlaak tasarım mı hoşuna gidiyor yoksa dörtgen tasarım mı? onun dışında ben şahsen bir saatte always on display olması gerektiğinin düşünüyorum.

Geri