Hocam aslında param var ama ben 400 TL dedim siz bana bı önerin de öyle fazlada vermek istemiyorum 500 TL olsun hadiBu bütçede imkansız gibi hocam
Gecen arkadasa 2400 tl ye xiaomi mi watch aldık onda bile arama geliyor ama cevaplama vs özelligi yoktu.Hocam aslında param var ama ben 400 TL dedim siz bana bı önerin de öyle fazlada vermek istemiyorum 500 TL olsun hadi
Gecen arkadasa 2400 TL ye xiaomi mi watch aldık onda bile arama geliyor ama cevaplama vs özelligi yoktu.
Konuşma vs yapmak istiyorsanız en az 1.5k gözden çıkarmanız lazım hocam
İyi konuşma olmasada olur hani telefona gelen bildirimleri göruyum bide çarşıya pazara gittim zaman kolumda kozmetik olarak güzel dursunBöyle bir markaya bu parayı vermezdim bilindik bir marka almak daha mantıklı
Ben de tam çakma apple watchlara bak diyecektım sen link atmışsın. Eğer aklına yatarsa replika Apple watch alabilirsin. Arama özelligi calısıyor ama sıcaklık ölçme vs düzgün calısmıor.
Hocam ilk yorumu okuyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk yorumu okuyun hocam
Hocam öyle yapicqm zaten de öneri yaparmisinizBen de tam çakma apple watchlara bak diyecektım sen link atmışsın. Eğer aklına yatarsa replika Apple watch alabilirsin. Arama özelligi calısıyor ama sıcaklık ölçme vs düzgün calısmıor.