Neler Yeni

Akıllı saat önerisi samsung gear sport tan geçicem (antika ama hayla sağlam)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin
arkadaşlar merhaba ben ilk çıktığından beri samsung un akıllı saat i olan gear sport modelini kullanıyorum ve yakın bir zmanda saat imi deyiştirmek istiyorum ben hayla bozulsun öyle deyiştirir im diyordum fakat bir türlü bozulmadı ve sapa sağlam gene şarjı 1.5 gün gidiyor 1 kere bile tamire gitmedi saat ve şu anda çok fazla akıllı saat olduğu için kararsız kaldım hayla samsung marka telefon kullanıyorum benim için önemli olan şarjı beni üzmesin yoğun kullanımda ayrıca saat te spor takibi özellikleri iyi olmasını istyiyorum ve işersine banka uygulamaları gibi müzik uygulamalarını yükliyebileceğim ve sağlık takibini çok iyi yapabilmesini istiyorum bende kalp ritim bozukluğu olduğu için sağlık benim için çok önemli bazen uyurken dakikada 35 38 attığı oluyyor kalbimin çok düşük nabızlara düşebiliyor aynı zamanda aniden çok hızlı bir şekide yükselebiliyor malesef benim için uzun ömürlü ve bu yazdığım ihtiyaçlarıma göre bir akıllı saat varmı yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim

TAlperen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alperen
şarj süresi istiyosan huawei gt modellerine bakabilirsiniz 5 6 gün götürür ama samsung kadar özelleşmez saat

Top Bottom