Neler Yeni

Akıllı Saat Tavsiyesi

Gilean34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen-Kayan
Bütçe
1900
Dostlar merhabalar yakın zamanda Galaxy S20 FE Snapdragon telefon satın aldım ve yanına bir de akıllı saat satın almak istiyorum fakat bu konu da hiç bilgim olmadığı için bir türlü doğru seçimi yapamadım.
Kendi ufak tefek araştırmalarımla bir kaç tane model buldum
- Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm ==> 1700 TL
- Samsung Galaxy Watch 4 44mm ==> 1900 TL
- Huawei Watch GT2 46mm ==> 1200 TL
- Huawei Watch Fit ==> 850 TL
- Oppo Watch 46mm ==> 1650 TL

Akıllı saati kullanış amacım mesajlara ve aramalara cevap vermek (saat üzerinden değil bluetooth kulaklığımla konuşacağım), spotify yükleyip müziklerimi kontrol etmek, telefonuma gelen bildirimleri kontrol edip cevap vermek gibi gündelik hayatımı kolaylaştıracak şekilde kullanmak istiyorum. Mesela samsung saatlerdeki ekg, stres, vücut analizi, uyku takibi ve telefon ile şarj aktarımı gibi özellikleri çok hoşuma gidiyor ama oppo ve huawei galiba bu konular da yetersiz kalıyor emin değilim tam olarak onun dışında bataryasının 1 hafta felan gitmesine gerek yok 1-2 gün gitse yeterli olur.

Bir de şunu eklemek istiyorum açıkçası akıllı bileklikleri 1000 TL'nin altına bulabiliyorken bileklik yerine daha fazla para verip saat aldıysam hakkını vermesini istiyorum bu konu da sizin de tavsiyeleriniz benim için çok değerli şimdiden zamanını ayırıp okuyanlara teşekkürlerimi sunarım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Tasarım olarak oppo çok güzel ama spor takibi olarak alınmaz. Daha önce s3 founders edition kullandım güzeldi ama sonra yuvarlık tasarımdan sıkılıp apple watch 6 almıştım. Tam bir spor takibi. Şuan mi band 6 kullanıyorum akıllı satten tek farkı video oynatmıyor galiba. Birde ekg si yoktur.
Burada tasarımda değişiyorlar. Eğer apple watch tasarımı hoşunuza gidiyorsa oppo watch alın ama yuvarlak seviyorsanız samsung alın. Huwaei'nin arayüzü hoşuma gitmiyor benim ama spor takibi olarak çoğu insan alıyor.

Gilean34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen-Kayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela mi band 6 yı biraz araştırınca aklıma şu soru geldi bu bileklikte bu kadar şeyi yapıyorsa saatin bundan ne farkı var ?
bu arada tasarım olarak hepsi hoşuma gidiyor bu bir tercih kriteri değil benim gözüm de fakat mesela oppo watch da bluetooth mesafesi kısa gibi yorumlar okudum o biraz kafamı kurcaladı

Gilean34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen-Kayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei Watch GT 2 aldım gelince kendi düşüncelerimi paylaşacağım alacak arkadaşlara faydam dokunur umarım

Top Bottom