Neler Yeni

Akilli Tahtadan Di̇si̇pli̇n (güncelleme Yazının Altında)

Megan

80+ Silver
@Megan hocam bence fazla abartılı yapılan şey. Bizim dönemimizde öğle araları NFS yükleyip NFS oynuyorduk. Satranç indirmiştik bir kere de. Teneffüslerde şarkı çalmak serbestti, hoca derse gelince kapattırıyordu. Dönem sonlarında hocalar kendileri film açıyorlardı. Ben Bolu'nun Fen lisesinden sonra en iyi lisesinde okudum. Bunun eğitim ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Öğlen arası film açıp izlemiş öğrenci nolmuş yani ne var bunda? Zaten 10dklık teneffüsler ile 8 derse giriyor. Öğrenci kendi sorumluluğunu ve görevini yerine getirdikten sonra, akıllı tahtayı temiz kullandıktan sonra devlet malına zarar vermedikten sonra bu kadar sıkmak kişiyi daha da okumaktan soğutur.
Siz de haklısınız hocaya bağlı bazı hocalar sesini çıkartmaz bazıları fazla abartır
Mesaj otomatik birleştirildi:

senden her konuda iyi olduğum kesindir senle tartışmaya niye girdim ki ben yaşını bile söylemekten aciz biriyle
Yaşımı öğrenince beni çözmüş mü olacaksın :D

Mrloxonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yiğitcan aldemir
Herkese teşekkürler... :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
Bu kadar ciddiye alıyorlar mı ilginç. Biz arkadaşla deepfreeze i kırıp kaldırdık Outlast 1 - Outlast whistle blower bitirdik akıllı tahtadan. Hatta derste hoca bizle beraber izliyordu oyunu jumpscarede çığlık çığlığa oynuyorduk :hackerman: Kol getirip blur oynuyorduk hatta bir kere dozunu kacirinca m. yardımcısı el koymuştu dönem sonunda vermişti kolları. Wolfteam bilr oynadık :D

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Donald
arkadaşlar bugün öğle arasında yemek yerken video izlemek için mebre akıllı tahta sistemi olan akıllı tahtayı kendime ait usb ile açtım ve müdür yardımcısı beni gördü ve usb takılı olan anahtarımı komple bir şekilde aldı ve beni müdürün yanına götür dü bu benzer, durumu öncesinde hiç bir ceza almadan geçirmiştim fakat bu sefer anahtarıma el koydular ve tutanak tutacaklarını söylediler (tüm konuşmaları nazikçe yaptıım ve özür diledim) bundan sonra telefonlarımızın okula girişte toplandığı kutudan bana kendi telefonumu verip ailemi aramamı ve okula gelmesi gerektiğini söylediler bende aradım fakat velilerim okula gelemedi bumu hocaya söyleyince ise yarın gelsin tabirini kullandı ve anahtarımı geldiklerinde vericeğini söyledi sonra ben müdür ile konuşu şunları söyledim: hocam annem ve babam gelemiyecekler bana lütfen anahtarımı verebilirmisiniz en azından usb leri ayırıp öyle verirmisiniz dedim oda bana çıkışta benibulursan alırsın dedi ve son ders olan matematik dersinde hoca var iken müdür yardımcısı hoca gelip derse girdi ve bana anahtarımı verdi ve usbler elindeydi büyük ihtimalle disipline gideceksin yarın ailen gelsin deyip çıktı. ben şimdi ne yapmalıyım ve ne ile cezalandırılabilirim?

Güncelleme :

evet arkadaşlar bu formu yazdıktan 2 gün sonra velim okula geldi ve müdür ve müdür yardımcıları ile görüşmüş usb mi de almış sonuç ise tutanak tutulmuş ama resmiye geçmememiş fakat bu durumu şöyle açıklamışlar velime. Yıl sonunda müdür ve müdür yardımcıları tutanağın resmiyete geçip geçmiyeceğini konuşacaklarmış. (Bence resmiyete geçmez)

Donanım arşive ve bana yardım,destek çıkan arkadaşlarada teşekkürler
ununtuulur o zamana kadar geçmez

Top Bottom