Akıllı temizlik robotu

Hamittt

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar akıllı temizlik robotu bitirme projem varda yardım edebilecek biri var mı diye bu paylaşımı yapıyorum projemde eksik olan sadece bir konu kaldı biri evi taraması evin her tarafını temizlemesi için tarama yapması gerekiyor nu konuda yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim

yazılımını bile haletim o kısımlar çok basit sadece tarama kısmı sorun yaşatıyor hangi modülü kullanacağımı bile daha tam olarak bulamadım

yazılımını bile haletim o kısımlar çok basit sadece tarama kısmı sorun yaşatıyor hangi modülü kullanacağımı bile daha tam olarak bulamadım
O mantığı bende anlamadım ama kodları yazdıysan biraz daha kolay işler süreç.

Burada HC-SR04 kullanman gerek. Öne sağa sola birer tane yerleştireceksin. Ana sensör öndeki olacak engel gördüğünde sağ ve sola dönecek. Buradaki sağ veya sol sensör de sağ veya sol tarafta eşya olup olmadığını anlamak için. Sen diyeceksin ki, eğer öndeki sensör eşya görürse sağa baksın. Sağ boşsa sola sönsün... Böyle gidecek

O mantığı bende anlamadım ama kodları yazdıysan biraz daha kolay işler süreç.

Burada HC-SR04 kullanman gerek. Öne sağa sola birer tane yerleştireceksin. Ana sensör öndeki olacak engel gördüğünde sağ ve sola dönecek. Buradaki sağ veya sol sensör de sağ veya sol tarafta eşya olup olmadığını anlamak için. Sen diyeceksin ki, eğer öndeki sensör eşya görürse sağa baksın. Sağ boşsa sola sönsün... Böyle gidecek
tamam zaten onları halletım odanın her tarafını temizlemesini istiyorum o taramayı nasıl yapacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,560
Üyeler
186,908
Son üye
hyperonoss
Geri