Neler Yeni

Akım korumalı priz alınır mı? İhtiyacıma göre hangisini önerirsiniz?

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
Bütçe
5
Merhabalar bugün bu forumda bir konu gördüm arkadaşın Asus rog 850w Gold PSU patlayıp yanmış. Akım korumalı priz bu manada işe yarar mı? Bilgisayarım için 2 li veya 3 lü aşkım korumalı priz almayı düşünüyorum. Hangilerini önerirsiniz? Ayrıca televizyon için tekli almayı düşünüyorum. Hangilerini önerirsiniz? Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi için almayı önerir misiniz?

OldSins07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Salih
Eğer oturduğunuz ikametteki elektrikte sık sık dalgalanmalar ya da kesilmeler oluyorsa almanızda fayda olacaktır. Ama böyle yüzde yüz gerekli bir şey mi? bence değil ama önlem almaktan ne zarar gelir ki özellikle bilgisayar ya da beyaz eşya gibi pahalı ürünler kullanıyorken. Ben kendim bilgisayarımda akım korumalı priz kullanıyorum hem önlem olsun diye hem de bizim evin elektrik tesisatı ne yazık ki iyi olmadığından. Eski televizyonumuz da bozulunca yenisini aldıktan sonra tekrar bir tane daha akım korumalı priz aldım en azından kafamız rahat olur hemde geçen 2 adaptörde bozulmuştu evde artık tüm önemli aletleri akım korumalı prizlere takıyoruz ailecek. Öneri olarak tunçmatikleri (Link) öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer oturduğunuz ikametteki elektrikte sık sık dalgalanmalar ya da kesilmeler oluyorsa almanızda fayda olacaktır. Ama böyle yüzde yüz gerekli bir şey mi? bence değil ama önlem almaktan ne zarar gelir ki özellikle bilgisayar ya da beyaz eşya gibi pahalı ürünler kullanıyorken. Ben kendim bilgisayarımda akım korumalı priz kullanıyorum hem önlem olsun diye hem de bizim evin elektrik tesisatı ne yazık ki iyi olmadığından. Eski televizyonumuz da bozulunca yenisini aldıktan sonra tekrar bir tane daha akım korumalı priz aldım en azından kafamız rahat olur hemde geçen 2 adaptörde bozulmuştu evde artık tüm önemli aletleri akım korumalı prizlere takıyoruz ailecek. Öneri olarak tunçmatikleri (Link) öneririm.
Anlıyorum 5li bana çok gelir ama tunçmatik önerisini youtubeda da duymuştum öneriniz için teşekkür ederim. Son 2 ay içinde 5-6 kere elektriklerde git gel oldu. Konu hakkında habersiz yapılan kesintiler olduğu için ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Akakçe ve Epeydeki çok satılanları özellikle araştırıyorum.

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Emir
Brennens alabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
Brennens alabilirsin
O markayı da gördüm öne çıkanlardan birisi de o araştırıyorum hala öneriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin bu tarz ürün önerenler var ama çok pahalı ya almaya değer mi ki? Örneğin zaten televizyon 12k. 1,5k da buna verince abes oluyor :)
Bir de Joule değeri az veya çok olunca ne farkediyor?

Son düzenleme:

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
bu
ve
bunu
almayı düşünüyorum ne dersiniz?

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Emir
O markayı da gördüm öne çıkanlardan birisi de o araştırıyorum hala öneriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin bu tarz ürün önerenler var ama çok pahalı ya almaya değer mi ki? Örneğin zaten televizyon 12k. 1,5k da buna verince abes oluyor :)
Bir de Joule değeri az veya çok olunca ne farkediyor?
Dediğim marka alman menşeilidir. Gerçek anlamda malzeme kalitesi vs kalitelidir. Kendimde alacağım yakın zamanda.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
VeV
arkadaşlar konuyu biraz araştırdım. Genel olarak online ups almadıkça bu soruna anladığım kadarıyla bir çare yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,051
Üyeler
170,295
Son üye
arslan6
Top Bottom