Neler Yeni

Akım Korumalı Priz Alınmalı Mı?

mkrdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Karadağ
Arkadaşlar Merhaba,
Akım korumalı priz olaylarını araştırdım. Çok bir bütçem yok zaten pc ye baya para gitti. İmzamdaki sistemde GameGaraj GP 650 80+ Bronze Psu kullanıyorum. Şu an normal prize takılı her şey. Şehir merkezindeyim elektrik kesintisi olmuyor. Sizce akım korumalı priz almak gerekli midir? Psu bu işi görebilir mi?
Lütfen çok rica ederek siz değerli insanları tenzih ederek söylüyorum. Bu konuda kulaktan dolma bilgileri buraya yazmayın. İnternet bilgi konusunda çöplük gibi. Her önüne gelen her şeyi yazıyor. Bilgi kirliliği çok fazla . Ups almayacağım belirtmek istedim.
Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum elektrik kesilmesi falan olsun ekran kartını koruyor benim arkadaşıma olmuştu ekran kartı yandı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Almalısın bende almayı düşünüyorum arada elektrikler gidiyor korkuyorum arada

mkrdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum elektrik kesilmesi falan olsun ekran kartını koruyor benim arkadaşıma olmuştu ekran kartı yandı
ama hocam elektrik kesilmesine karşı bir koruması yok akım korumanın

mkrdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emir Mehmet Demir
abi ben kesinlikle tercih ediyorum

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Akım korumalı prizler sadece aşırı yüklerde yıldırım düşmesi veya 260-280 volt üzeri ani şebeke voltajında sistemi kapatır zarar görmesini engeller bunun haricinde voltaj dalgalanmalarında psikolojik etkisi dışında fayda sağlamayacaktır.

Top Bottom