Neler Yeni

Akım korumalı priz i nasıl takmaliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Merhaba yeni laptop aldım bide tekli akım korumalı priz olay şöyle ana priz benim masamda çok uzak o yüzden iki seçeneğim var,

Ana prize, üçlü takıp, üstüne bi 3 lü daha takıp üstüne akım korumalı priz takıp üstüne laptop adaptörünü takabilirim veya

Ana prize akım korumalı prizi takıp üstüne 3 lü prizi takıp üstüne 3 lü prizi takıp laptopun adaptörünü takabilirim

Yardım ederseniz sevinirim.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
akıllı prizi adaptörden önce takmanız yeterli. daha sonra 3 lü vs takmanızın bi önemi yok. hatta ana prize takın bişey olursa akım korumalı yanar diğerlerine bişey olmaz

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mert Güler
ana prize akım korumalı prizi takarsanız hat boyunca beslenecek tüm cihazları korursunuz fakat bu prizlerin bir akım limiti var aşırı cihaz bağlamak sorun yaratır , fazla cihaz yoksa ana prize akım korumalı prizi takıp cihazları besleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
akıllı prizi adaptörden önce takmanız yeterli. daha sonra 3 lü vs takmanızın bi önemi yok. hatta ana prize takın bişey olursa akım korumalı yanar diğerlerine bişey olmaz
Hocam 2 tane üçlüyü uzaticam sonra akım korumalı takican sonra laptop adaptörü doğrumu anladım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ana prize akım korumalı prizi takarsanız hat boyunca beslenecek tüm cihazları korursunuz fakat bu prizlerin bir akım limiti var aşırı cihaz bağlamak sorun yaratır , fazla cihaz yoksa ana prize akım korumalı prizi takıp cihazları besleyebilirsiniz
Böylemi yapayım hocam

Ekler

• IMG_20241022_170104.jpg
    IMG_20241022_170104.jpg
    2.9 MB · Hit: 19
Son düzenleme:

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mert Güler
akım korumalı prizi direk ana prize tak , ama bunu yapacaksan hattın kalanında ağır bişey çalıştırmamaya özen göster (elektrikli ısıtıcı , buzdolabı vs )

ama ağır akım çeken cihazlar varsa , senin çizdiğin gibi yap

yani demek istediğim şu

hat boyunca yüksek akım çekecek cihazlar yok : örnek pc , telefon , tablet , ufak tefek ışıklandırmalar
ana priz > akım korumalı priz >üçlü priz > üçlü priz >laptop

hat boyunca yüksek akım çekecek cihazlar var : elektrikli soba , buzdolabı , elektrikli su ısıtıcı vs
ana priz >üçlü priz >üçlü priz >akım korumalı priz > laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom