VitoScaletta
80+ Gold
BENDE TAM EMİN DEĞİLİM AMA ABİMİZİN DEDİĞİNE GÖRE BÖYLE
Son düzenleme:
Kaç paralık test ettiği ürünvideodan da anlaşıldığı üzere ani voltaj gelince inişli çıkışlı akım korumalı priz hiç bi işe yaramıyor isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 TL lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim bence artık akım korumalı priz önermeyelim forumda
Şöyle ki aslında akım korumalı prize bence gerek yok ya. Elektrik kesildiğinde şalteri kapat önce sonra fişi çek sonra pcnin güç düğmesine 5-10 saniye basılı tut elektrik geldiğinde devamke.isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 TL lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim bence artık akım korumalı priz önermeyelim forumda
bende tam emin değilim lakin bu abimizin dediğine göre hepsini içeriği aynıymışKaç paralık test ettiği ürün
Elektrikler gidip gelirse ne yapalım :?Şöyle ki aslında akım korumalı prize bence gerek yok ya. Elektrik kesildiğinde şalteri kapat önce sonra fişi çek sonra pcnin güç düğmesine 5-10 saniye basılı tut elektrik geldiğinde devamke.
Ucuz olanlar konusunda hak veriyorum fakat fiyatı pahalı olan ürünlerin vs boş bir şey olduğunu sanmıyorumbende tam emin değilim lakin bu abimizin dediğine göre hepsini içeriği aynıymış
İşte tamam dediğimi yapacaksın. Kesildiğinde böyle yapacaksın sonra geri takıp çalıştıracaksın bu kadar.Elektrikler gidip gelirse ne yapalım :?
Testte kullandığı mal "dandik"tir.videodan da anlaşıldığı üzere ani voltaj gelince inişli çıkışlı akım korumalı priz hiç bi işe yaramıyor isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 TL lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim bence artık akım korumalı priz önermeyelim forumda
Anlık olarak gidip gelmesinden bahsediyorum 1 saniyeden daha kısa sürüyor gidip gelmesi bundan bahsediyorumİşte tamam dediğimi yapacaksın. Kesildiğinde böyle yapacaksın sonra geri takıp çalıştıracaksın bu kadar.
-.-Anlık olarak gidip gelmesinden bahsediyorum 1 saniyeden daha kısa sürüyor gidip gelmesi bundan bahsediyorum