Neler Yeni

Akım Korumalı Priz İşe Yarıyormu ?

VitoScaletta

80+ Gold
videodan da anlaşıldığı üzere ani voltaj gelince inişli çıkışlı akım korumalı priz hiç bi işe yaramıyor isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 tl lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim ne kadar doğrudur ben bilemem

BENDE TAM EMİN DEĞİLİM AMA ABİMİZİN DEDİĞİNE GÖRE BÖYLE

Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
videodan da anlaşıldığı üzere ani voltaj gelince inişli çıkışlı akım korumalı priz hiç bi işe yaramıyor isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 TL lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim bence artık akım korumalı priz önermeyelim forumda
Kaç paralık test ettiği ürün

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 TL lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim bence artık akım korumalı priz önermeyelim forumda
Şöyle ki aslında akım korumalı prize bence gerek yok ya. Elektrik kesildiğinde şalteri kapat önce sonra fişi çek sonra pcnin güç düğmesine 5-10 saniye basılı tut elektrik geldiğinde devamke.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Şöyle ki aslında akım korumalı prize bence gerek yok ya. Elektrik kesildiğinde şalteri kapat önce sonra fişi çek sonra pcnin güç düğmesine 5-10 saniye basılı tut elektrik geldiğinde devamke.
Elektrikler gidip gelirse ne yapalım :?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende tam emin değilim lakin bu abimizin dediğine göre hepsini içeriği aynıymış
Ucuz olanlar konusunda hak veriyorum fakat fiyatı pahalı olan ürünlerin vs boş bir şey olduğunu sanmıyorum

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Kimera

80+ Bronze
videodan da anlaşıldığı üzere ani voltaj gelince inişli çıkışlı akım korumalı priz hiç bi işe yaramıyor isteyenler videonun tamamını izleyebilir isteyenler attığım kısımdan anlayabilir abimiz gayet güzel bi şekilde açıklıyor normal prizlere 2 TL lik bi malzeme koyarak akım korumalı diye koyuyor ve yorumlara baktığımızda kullanıpta cihazları yanan o kadar çok kişi varki o kadar mağdur varki o yüzden bu konuyu açtım videonun tamamını izleyip yorum yaparsanız sevinirim bence artık akım korumalı priz önermeyelim forumda
Testte kullandığı mal "dandik"tir.
Çünkü internette 300'e kadar bulunabilen korumalı prizi, Ankara Ulus'da 10₺ye de alabilirsin.
Ama kimse sana garanti vermez.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
İşte tamam dediğimi yapacaksın. Kesildiğinde böyle yapacaksın sonra geri takıp çalıştıracaksın bu kadar.
Anlık olarak gidip gelmesinden bahsediyorum 1 saniyeden daha kısa sürüyor gidip gelmesi bundan bahsediyorum

FreakyXd

80+ Silver
kesin kullandığı çin malıdır.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"Kolanın içinde fare kanı var" temalı bir video.

Edit: Zaten konu da aynı mantıkla açılmış.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

samet4747