Akım korumalı priz öneri ve satıcı güvenilir mi

berkaysenocak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Bütçe
800
Elektrik kesintisi yüzünden monitörüm arızalandı ondan dolayı priz alacağım. Bu üründen daha iyi ürün var mı ? Satıcı muhabbetine dikkat etmem yazıyor. Öneri tavsiyelerinizi bekliyorum.

LİNK Elektrik kesintisi sonrası monitörüm yanmıştı sonra bunu aldım 2 senedir defalarca elektrik gitti sorun yaşamadım. Kaliteli ürün. Tabi benim başıma gelen şey bin kere olsa bir kere olacak şey , seninkisi gibi ama bence önlemden zarar gelmez.
Herhangi bir tane al geç hepsinin işlevi aynı.
Sana katılmıyorum çok dandik olanlar yük durumunda erime vs. bile yapar kullanılan malzemeye göre. Çok pahalı olmayan bilindik marka almakta yarar var.

LİNK Elektrik kesintisi sonrası monitörüm yanmıştı sonra bunu aldım 2 senedir defalarca elektrik gitti sorun yaşamadım. Kaliteli ürün. Tabi benim başıma gelen şey bin kere olsa bir kere olacak şey , seninkisi gibi ama bence önlemden zarar gelmez.

Sana katılmıyorum çok dandik olanlar yük durumunda erime vs. bile yapar kullanılan malzemeye göre. Çok pahalı olmayan bilindik marka almakta yarar var.
Dostum bana katılıp katılmaman pek umurum da değil açıkçası. Bu cihazların nasıl çalıştığını biliyor musun? En iyisi ile en kötüsü arasındaki fark sadece 5 lira, maliyet olarak. Bu prizlerin akım düzenlediğini falan mı zannediyorsunuz? Bütün akım korumalı prizlerin içinde sadece 1-2 tane voltaj yükselmesinde patlatacak varistör bulunuyor. Akım düşmesinde bir çoğu çalışmıyor bile.

Geri