elemin 80+ Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 494 17 Temmuz 2024 #1 Sürekli elektrik kesintisinde bilgisayara sıkıntı yaşatmayacak çoklu ya da tekli akım korumalı priz arıyorum kullanmış olduğunuz ve faydasını gördüğünüz bir ürün olursa deneyimlerinizi aktarıp önerirseniz çok sevinirim.
Sürekli elektrik kesintisinde bilgisayara sıkıntı yaşatmayacak çoklu ya da tekli akım korumalı priz arıyorum kullanmış olduğunuz ve faydasını gördüğünüz bir ürün olursa deneyimlerinizi aktarıp önerirseniz çok sevinirim.
'SteeL 80+ Bronze Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 726 Dahası Reaksiyon skoru 320 Konum Gaziantep İsim Mehmet B 17 Temmuz 2024 #2 4 yıldır bu ürünü buzdolabında kullanıyorum bir sorun çıkarmadı Arçelik APC Akım Korumalı Priz (Tekli) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Arçelik APC Akım Korumalı Priz (Tekli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
4 yıldır bu ürünü buzdolabında kullanıyorum bir sorun çıkarmadı Arçelik APC Akım Korumalı Priz (Tekli) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Arçelik APC Akım Korumalı Priz (Tekli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com