Neler Yeni

Bilgisayar için AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alperen Yılmaz
Fsp cmt318 750 watt kasam var.Bunun için elektrik gitmesine karşı kaliteli bilgisayarı koruyabilecek akım korumalı bir priz önerisi istiyorum.Philips gibi bilindik bir markanın güzel bir modeli varsa güzel olur.Ayrıca en az 3 girişi olursa iyi olur.Ve bu konu hakkında bilgisi olan veya kullanan ya da deneyimlemis arkadaşlar ulaşırsa süper olur. Teşekkürler.
elektrik gitmesine karşı bir psu öyle kolay kolay bozulmaz(kıytırık hadron psu bile) ama bu psuda koruma var diye tahmin ediyorum

ege_2908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege
elektrik gitmesine karşı bir psu öyle kolay kolay bozulmaz(kıytırık hadron psu bile) ama bu psuda koruma var diye tahmin ediyorum
Koruma olma olasılığı var çünkü yani en yeni teknoloji var diye söylemişlerdi.Ama ben işimi sağlama almak istiyorum.Belki PSU yu gerçekten kendini korur ama ben genede bir priz almak istiyorum.Bence zararı olmaz olursa faydası olur.Tabi siz ne dersiniz bilmem ama Schneider veya Philips varmış o markalardan önerirseniz güzel olur

marvexy

80+
Koruma olma olasılığı var çünkü yani en yeni teknoloji var diye söylemişlerdi.Ama ben işimi sağlama almak istiyorum.Belki PSU yu gerçekten kendini korur ama ben genede bir priz almak istiyorum.Bence zararı olmaz olursa faydası olur.Tabi siz ne dersiniz bilmem ama Schneider veya Philips varmış o markalardan önerirseniz güzel olur

Dün aldım daha, size önerim en az 900 joule olması. Hepsiburada'da 150 tl kupon vardı nerden geldi bilmiyorum, sizde bi deneyin. Eğer yoksa başka sitelere bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alperen Yılmaz
hocam psuda koruma vs vardır

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Link
3 Senedir kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,480
Üyeler
164,505
Son üye
waunts
Top Bottom