s-link veya bime 101e geln prizlerde olurArkadaşlar merhaba akım korumalı priz çok gerekli bişeymi? Yinede işini sağlama al diyorsanız sağlam ucuz ve fiyat performans bir priz önerir misiniz??
Evde toprak hattı olup olmadığı önemlimis-link veya bime 101e geln prizlerde olur
Toprak hat la aynı şey değilmi akım korumalı prizViko markanın kaliteli biliyorum sadece
Pardon toprak prizleEvde toprak hattı olup olmadığı önemlimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toprak hat la aynı şey değilmi akım korumalı priz
değil akım korumalı priz fazla voltajı engelliyorEvde toprak hattı olup olmadığı önemlimi
Pardon toprak prizle
tabikide önemli bro Topraklama. Elektrikli cihazların herhangi bir elektrik kaçağı tehlikesine karşı gövdelerinin bir iletkenle toprağa gömülü vaziyetteki "topraklama" sistemine bağlanması yöntemi dikkatli okursan anlarsınEvde toprak hattı olup olmadığı önemlimi
Pardon toprak prizle
Anladım odamda olup olmadığını nasıl anlarımtabikide önemli bro Topraklama. Elektrikli cihazların herhangi bir elektrik kaçağı tehlikesine karşı gövdelerinin bir iletkenle toprağa gömülü vaziyetteki "topraklama" sistemine bağlanması yöntemi dikkatli okursan anlarsın
Anladım kral yarın alacagım bi mağazadan marka modelini yazarım tamam dersen alırım.değil akım korumalı priz fazla voltajı engelliyor
Mesela topraklama hat varsa topraklama prizmi alacağımBen bir ara araştırmıştım akım korumalı prizlerin neredeyse hiçbir önemi/faydası yok sen yine de araştır. Topraklama ondan daha önemli bir durum. Topraklama olması yeterli.
tabikide güzel olurTopraklama hat varsa bi tane topraklama prizde alsam bi sorun olmaz bence?