ne kadar korursa artık hiç yok iyidir diye düşünüyorum birde ben kaç m olduğunu göremedimBrennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz : Amazon.com.tr: Elektronik
Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu olabilir. Bu arada aklınızda bulunsun, akım korumalı priz %100 oranında koruma sağlamaz. Ya da şimşek çarpması, aşırı dengesiz voltaj yüklenmesi gibi durumlarda hâlâ bağlı olduğu cihaz zarar görebilir.
Hocam Amazon'da ben de yazdığını göremedim ama Akakçe sayfasında 5 Metre diyordu, oradan Amazon'a yönlendirdi.ne kadar korursa artık hiç yok iyidir diye düşünüyorum birde ben kaç m olduğunu göremedim
Hocam linkteki ürünü aldınız mı acaba? Aldıysanız kaç metre?ne kadar korursa artık hiç yok iyidir diye düşünüyorum birde ben kaç m olduğunu göremedim
5 Diyorya BiraderHocam linkteki ürünü aldınız mı acaba? Aldıysanız kaç metre?
hala bu tür şeylere paramı veriyorsunuz gerçekten gerek yok bu tür şeylere..En az 5 metre olmalı
Linke tıklayınca amazona atıyor ve amazonda kaç metre olduğunu belirtmiyor, bilip bilmeden konuşma istersen birader.5 Diyorya Birader
Kardasım altında altına akakçe koymus onudamı gormuyonLinke tıklayınca amazona atıyor ve amazonda kaç metre olduğunu belirtmiyor, bilip bilmeden konuşma istersen birader.