Cream Yellow ses konusunda daha iyi diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Hocam peki tepkisellik olarak fark var mı ? Gaming geni aradım ve sakuranın daha iyi tepkiselliği var dedi. Fakat pahalı olanı satmak için stratejik bir cevap mı verdi artık bilemiyorum.Cream Yellow ses konusunda daha iyi diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Doğru olabilir o konuda bir bilgim yok. Video karşılaştırmasına da bakmak gerek. Kağıt üzerinde aynı duruyorlar.Hocam peki tepkisellik olarak fark var mı ? Gaming geni aradım ve sakuranın daha iyi tepkiselliği var dedi. Fakat pahalı olanı satmak için stratejik bir cevap mı verdi artık bilemiyorum.
Hocam sakura switchle alakalı şu video var :Doğru olabilir o konuda bir bilgim yok. Video karşılaştırmasına da bakmak gerek. Kağıt üzerinde aynı duruyorlar.
Hocam peki bu yellow switch olan klavyeyi aldım diyelim. Üstündeki keycapsleri söküp temudan aldığım puding keycapsleri takacam. Taktıktan sonra switchin sesi değişiyor mu ? Ses değişiyorsa mecburen kendi keycapsleriyle mi kullanmam gerekiyor ? Bu konuda beni bi aydınlatır mısınız.tepkisellik konusunda bir fikrim yokta ses bakımından yellow aşırı iyi custom klavyemde kullandığım switch gayet memnunum
İkisini de duymuş ve görmüş arkadaş sanırsam. Cream Yellow'u öneriyor o da. Yabancı forumlarda da öyle görmüştüm.Hocam sakura switchle alakalı şu video var :
yellow switch olanla alaklı da şu video var :
İkisinden birini alacam fakat karar veremedim rica etsem yardımcı olur musunuz cidden kafam çok karışık.
İllaki değişir ama aşırı bir fark olmaz hocam. Çok dikkat etmezseniz fark edilmez bile bence.Hocam peki bu yellow switch olan klavyeyi aldım diyelim. Üstündeki keycapsleri söküp temudan aldığım puding keycapsleri takacam. Taktıktan sonra switchin sesi değişiyor mu ? Ses değişiyorsa mecburen kendi keycapsleriyle mi kullanmam gerekiyor ? Bu konuda beni bi aydınlatır mısınız.
değişir ama aşırı fark olmazHocam peki bu yellow switch olan klavyeyi aldım diyelim. Üstündeki keycapsleri söküp temudan aldığım puding keycapsleri takacam. Taktıktan sonra switchin sesi değişiyor mu ? Ses değişiyorsa mecburen kendi keycapsleriyle mi kullanmam gerekiyor ? Bu konuda beni bi aydınlatır mısınız.
İllaki değişir ama aşırı bir fark olmaz hocam. Çok dikkat etmezseniz fark edilmez bile bence.
Hangisini önerirsiniz peki ? Santorini (sakura switch) mi joy of life (cream yellow switch) mi ?değişir ama aşırı fark olmaz
Bende Joy of Life var. Yine sorsan yine bunu alırım.Hangisini önerirsiniz peki ? Santorini (sakura switch) mi joy of life (cream yellow switch) mi ?
Hocam benim linkini attığım ürünün aynısı mı sizde var ? Memnun musunuz biraz anlatır mısınız ? Bir de bu eski model mi yeni model mi ?Bende Joy of Life var. Yine sorsan yine bunu alırım.
He gönlüm başka klavyede ama TR'de yok![]()