Neler Yeni

Yardım Akko Cream Yellow switch mi daha iyi yoksa Kailh Sakura Pink switch mi ?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut

Alsancak1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cream Yellow ses konusunda daha iyi diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Hocam peki tepkisellik olarak fark var mı ? Gaming geni aradım ve sakuranın daha iyi tepkiselliği var dedi. Fakat pahalı olanı satmak için stratejik bir cevap mı verdi artık bilemiyorum.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
Hocam peki tepkisellik olarak fark var mı ? Gaming geni aradım ve sakuranın daha iyi tepkiselliği var dedi. Fakat pahalı olanı satmak için stratejik bir cevap mı verdi artık bilemiyorum.
Doğru olabilir o konuda bir bilgim yok. Video karşılaştırmasına da bakmak gerek. Kağıt üzerinde aynı duruyorlar.

Alsancak1

80+ Bronze
Doğru olabilir o konuda bir bilgim yok. Video karşılaştırmasına da bakmak gerek. Kağıt üzerinde aynı duruyorlar.
Hocam sakura switchle alakalı şu video var :

yellow switch olanla alaklı da şu video var :

İkisinden birini alacam fakat karar veremedim rica etsem yardımcı olur musunuz cidden kafam çok karışık.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Doğukan
tepkisellik konusunda bir fikrim yokta ses bakımından yellow aşırı iyi custom klavyemde kullandığım switch gayet memnunum

Alsancak1

80+ Bronze
tepkisellik konusunda bir fikrim yokta ses bakımından yellow aşırı iyi custom klavyemde kullandığım switch gayet memnunum
Hocam peki bu yellow switch olan klavyeyi aldım diyelim. Üstündeki keycapsleri söküp temudan aldığım puding keycapsleri takacam. Taktıktan sonra switchin sesi değişiyor mu ? Ses değişiyorsa mecburen kendi keycapsleriyle mi kullanmam gerekiyor ? Bu konuda beni bi aydınlatır mısınız.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
İleride olur da switch bakmak istersen bu klavyelere, bir link var atayım lazım olur belki.

Bu manyetik switchlerde iki kutup olduğundan dolayı bazı markalar farklı kutup switchler tercih ediyor. Kuzey(N)-Güney(S) olarak ayrılıyor. Bu Akko ve Monsgeek klavyeleri South Pole switch kullanıyor.

Link bu. Wooting klavye için yapmış arkadaş ama yine de faydalı.
Hocam sakura switchle alakalı şu video var :

yellow switch olanla alaklı da şu video var :

İkisinden birini alacam fakat karar veremedim rica etsem yardımcı olur musunuz cidden kafam çok karışık.
İkisini de duymuş ve görmüş arkadaş sanırsam. Cream Yellow'u öneriyor o da. Yabancı forumlarda da öyle görmüştüm.
Screenshot_1.png

Loki_0

80+
Hocam peki bu yellow switch olan klavyeyi aldım diyelim. Üstündeki keycapsleri söküp temudan aldığım puding keycapsleri takacam. Taktıktan sonra switchin sesi değişiyor mu ? Ses değişiyorsa mecburen kendi keycapsleriyle mi kullanmam gerekiyor ? Bu konuda beni bi aydınlatır mısınız.
İllaki değişir ama aşırı bir fark olmaz hocam. Çok dikkat etmezseniz fark edilmez bile bence.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Doğukan
değişir ama aşırı fark olmaz

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
Hangisini önerirsiniz peki ? Santorini (sakura switch) mi joy of life (cream yellow switch) mi ?
Bende Joy of Life var. Yine sorsan yine bunu alırım.

He gönlüm başka klavyede ama TR'de yok :kekw:

Alsancak1

80+ Bronze
Bende Joy of Life var. Yine sorsan yine bunu alırım.

He gönlüm başka klavyede ama TR'de yok :kekw:
Hocam benim linkini attığım ürünün aynısı mı sizde var ? Memnun musunuz biraz anlatır mısınız ? Bir de bu eski model mi yeni model mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,647
Üyeler
170,227
Son üye
saybork
Top Bottom