freygasm
80+ Gold
Sesini beğendiğini al kalite olarak ikisi de iyi.
Sesini beğendiğini al kalite olarak ikisi de iyi.
Aynı model benim aldığımla. Genel olarak memnunum. Bir tek gamepad modunun desteği açılmadı tam, Microsoft'la lisans problemleri mi ne varmış daha. Onun dışında diğer özelliklerini kullandım.Hocam benim linkini attığım ürünün aynısı mı sizde var ? Memnun musunuz biraz anlatır mısınız ? Bir de bu eski model mi yeni model mi ?
Şuanki klavyemi sattığım için klavyesiz kaldım. Bekleme şansım olsa bu attığınız da iyiymiş. Gerçi benim setup beyaz. Bu gri gibi duruyor da neyse. Ben joy lifeyi alıyorum hocam ozaman. Santoriniyi salıyorum.Aynı model benim aldığımla. Genel olarak memnunum. Bir tek gamepad modunun desteği açılmadı tam, Microsoft'la lisans problemleri mi ne varmış daha. Onun dışında diğer özelliklerini kullandım.
Tek eksisi kablosuz kullanacak isen batarya ömrü biraz kısıtlı. Birkaç saat dayanıyor. Tabi ben özelliklerini tam kapamadan öyle deneyimledim ama özellikleri kapatınca ömrü ne kadar artıyor bilmiyorum.
İstediğim bir diğer klavye de şuydu.
![]()
NuPhy Halo65 HE
8K magenetic keyboard with Magnetic Jade Pro switches. More kHz for your money than any keyboard. Light up your desktop with the Halo band now, starting at $89.95.nuphy.com
Bunun 75'lisi çıksa ve Tr'ye gelse direkt alırım. Görüntü olarak baya beğeniyorum.