Neler Yeni

Yardım Akko Cream Yellow switch mi daha iyi yoksa Kailh Sakura Pink switch mi ?

freygasm

80+ Gold

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Baran Kut
Hocam benim linkini attığım ürünün aynısı mı sizde var ? Memnun musunuz biraz anlatır mısınız ? Bir de bu eski model mi yeni model mi ?
Aynı model benim aldığımla. Genel olarak memnunum. Bir tek gamepad modunun desteği açılmadı tam, Microsoft'la lisans problemleri mi ne varmış daha. Onun dışında diğer özelliklerini kullandım.

Tek eksisi kablosuz kullanacak isen batarya ömrü biraz kısıtlı. Birkaç saat dayanıyor. Tabi ben özelliklerini tam kapamadan öyle deneyimledim ama özellikleri kapatınca ömrü ne kadar artıyor bilmiyorum.

İstediğim bir diğer klavye de şuydu.

Bunun 75'lisi çıksa ve Tr'ye gelse direkt alırım. Görüntü olarak baya beğeniyorum.

Alsancak1

80+ Bronze
Aynı model benim aldığımla. Genel olarak memnunum. Bir tek gamepad modunun desteği açılmadı tam, Microsoft'la lisans problemleri mi ne varmış daha. Onun dışında diğer özelliklerini kullandım.

Tek eksisi kablosuz kullanacak isen batarya ömrü biraz kısıtlı. Birkaç saat dayanıyor. Tabi ben özelliklerini tam kapamadan öyle deneyimledim ama özellikleri kapatınca ömrü ne kadar artıyor bilmiyorum.

İstediğim bir diğer klavye de şuydu.

Bunun 75'lisi çıksa ve Tr'ye gelse direkt alırım. Görüntü olarak baya beğeniyorum.
Şuanki klavyemi sattığım için klavyesiz kaldım. Bekleme şansım olsa bu attığınız da iyiymiş. Gerçi benim setup beyaz. Bu gri gibi duruyor da neyse. Ben joy lifeyi alıyorum hocam ozaman. Santoriniyi salıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,771
Üyeler
170,251
Son üye
nedonedonedo
Top Bottom