TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
sorum başlıktaki gibi 950tl + get ödedim (switchler sıfır klavyeden sökülmüş)
değmez mi sizce yoksa iptal edip 45 x2 alıp 1400tl verip kafa rahat mı olayımhocam ufak bi miktar indirimli almışsın sıfır klavyeden sökülse ne olacak sonuçta ikinci el sayılıyor arada da ikinci el olduğu için indirdiği fiyat var yani normal gibi 600-700 liraya akko switchler varken 45li *2 yapsanız çok bi fark yok sanki he
gaminggentr de bi sıkıntı var herhalde girebilseydim şuan hangisi stokta hangi fiyatta bi ona bakardım piano pro v3 var hocam önereceğim bir switch arkasında dururum. Bende alacağım fakat daha öncelikli birkaç ürün vardı gelecek ayın kyk sı ile bi set piano pro alıcam kafanız tabi rahat olur bir problem varsa kimseyle uğraşmazsınız ha elden alsanız tamam derdim de kargoyla falan uğraşırsınız bi sıkıntı olsa gerek var mı ki 100-200 lira önemliyse karar sizindeğmez mi sizce yoksa iptal edip 45 x2 alıp 1400tl verip kafa rahat mı olayım
699tl hocam 400tl fark var ve iptal etsemde 400tlm yok şuangaminggentr de bi sıkıntı var herhalde girebilseydim şuan hangisi stokta hangi fiyatta bi ona bakardım piano pro v3 var hocam önereceğim bir switch arkasında dururum. Bende alacağım fakat daha öncelikli birkaç ürün vardı gelecek ayın kyk sı ile bi set piano pro alıcam kafanız tabi rahat olur bir problem varsa kimseyle uğraşmazsınız ha elden alsanız tamam derdim de kargoyla falan uğraşırsınız bi sıkıntı olsa gerek var mı ki 100-200 lira önemliyse karar sizin
Hocam piyayası bumu bende akko kalvye aldım başka swich takacağım. Benim swichleri de satacağım fiyatı güzelmiş bu aradasorum başlıktaki gibi 950tl + get ödedim (switchler sıfır klavyeden sökülmüş)
benim için %100 değer. 400 lira benim için de önemli ama para verdikten sonra istediğim sesi vermeyen switchi alınca para vermenin de anlamı kalmıyor be hocam. Hiç almasam da aynı duygular aynı şeyler olurdu. Sesine bak sesini sevdiysen al en azından699tl hocam 400tl fark var ve iptal etsemde 400tlm yok şuan
hangi switch var sizdeHocam piyayası bumu bende akko kalvye aldım başka swich takacağım. Benim swichleri de satacağım fiyatı güzelmiş bu arada
sesi ve hissiyatı deneyimmledim o yüzden aldımbenim için %100 değer. 400 lira benim için de önemli ama para verdikten sonra istediğim sesi vermeyen switchi alınca para vermenin de anlamı kalmıyor be hocam. Hiç almasam da aynı duygular aynı şeyler olurdu. Sesine bak sesini sevdiysen al en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi switch var sizde
benim için %100 değer. 400 lira benim için de önemli ama para verdikten sonra istediğim sesi vermeyen switchi alınca para vermenin de anlamı kalmıyor be hocam. Hiç almasam da aynı duygular aynı şeyler olurdu. Sesine bak sesini sevdiysen al en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi switch var sizde
siz niye satıyorsunuz hocamcream yellow v3 pro bundan var hocam galiba bu diye hatılıyorum şu anda işteyim klavye bugün geldi tam bakamadım. Bende sessiz swich alacağım fairy yazan swichden
Hocam Fairy slient swich alacağım en sessiz olanından. Ondan dolayı satacağımsiz niye satıyorsunuz hocam