Akko Fun 60 Klavye ESC Tuşu Renk Sorunu

crucioxd

80+
Reaksiyon skoru
4
akko fun 60 max almıstım daha bugün elime geldi ancak tüm tuşlarda tüm renkler olurken esc tuşu sabit kırmızı kaldı driverdan yapamadım çözümü var mı

resim_2025-04-16_192634413.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant için bu ayarı kullanıyorum

Snaptap ve 0.1 almak sizce fark ettiriyor mu başka bir klavye ile valorant oynamaya göre düşünceniz nedir akşam eve gelince deneyeceğim
snaptap movement için büyük avantaj sağlıyor 0.1 de hızlı bi şekilde a-d atıp hareket ederken daha isabetli sıkış yapmana yarıyor.

akko fun 60 max almıstım daha bugün elime geldi ancak tüm tuşlarda tüm renkler olurken esc tuşu sabit kırmızı kaldı driverdan yapamadım çözümü var mı
hocam düzeltebildinmi aynı sorun bende var bugün geldi daha kafayı yicem

Bende şimdi klavyeyi kurdum bendede esc farklı renk kırmızı yanıyor

hocam klavyeyi yenimi aldın kabloluda mı taktın ona göre bir akıl yürütücem

kabloluda bende esc kırmızı yanıyor fakat 2.4 e aldığım zaman esc de kırmızı yanmıyor aceba şarj mı oluyor tam çözemedim ama sende ilk başta kabloluya bağladıysan ondan olabilir eğer sorunu çözersen paylaşırsan sevinirim

hocam klavyeyi yenimi aldın kabloluda mı taktın ona göre bir akıl yürütücem

kabloluda bende esc kırmızı yanıyor fakat 2.4 e aldığım zaman esc de kırmızı yanmıyor aceba şarj mı oluyor tam çözemedim ama sende ilk başta kabloluya bağladıysan ondan olabilir eğer sorunu çözersen paylaşırsan sevinirim
Kablolu kullaniorum kırmızı yanıyor 2.4 g denemedim

Kablolu kullandığınız için şarj olduğunu gösteriyordur. Yazılımı üzerinden kurcalayabilirsiniz.

biraz bekleyim umarım düzelir sinir bozuyor klavyeyi yeni taktım çünkü
Yapacak bir şey yok. ESC nin kırmızı yanması şarj olduğunu gösteriyordur. Bahsedilen klavyeye sahip olmadığım için çözümünü bilmiyorum. Belki tamamen şarj olduktan sonra düzelir veya yazılım üzerinde ayarı olabilir.

Kablolu kullaniorum kırmızı yanıyor 2.4 g denemedim
2.4 usb dongle ile denermisin birde yanmayı bırakıcak büyük ihtimal sorun kabloluda umarım şarj dır sorun dolduğu zaman gider

Yapacak bir şey yok. ESC nin kırmızı yanması şarj olduğunu gösteriyordur. Bahsedilen klavyeye sahip olmadığım için çözümünü bilmiyorum. Belki tamamen şarj olduktan sonra düzelir veya yazılım üzerinde ayarı olabilir.
yazılımdan reset felan attım her şeyi denedim olmadı hocam kablosuzda gidiyor kabloyu taktığım an esc kırmızı yanıyor

Geri