Akko Fun 60 Klavye ESC Tuşu Renk Sorunu

2.4 usb dongle ile denermisin birde yanmayı bırakıcak büyük ihtimal sorun kabloluda umarım şarj dır sorun dolduğu zaman gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazılımdan reset felan attım her şeyi denedim olmadı hocam kablosuzda gidiyor kabloyu taktığım an esc kırmızı yanıyor
Hocam dediğim gibi. Şarj göstergesi o. Kabloyu taktığın zaman şarj olduğunu belirtiyor. Bende de %75 klavye var ilk geldiğinde öyleydi. Şuan kırmızı yanmıyor. Ben hep kablolu kullanıyorum. Büyük ihtimal tamamen şarj olunca düzelecektir.

Hocam dediğim gibi. Şarj göstergesi o. Kabloyu taktığın zaman şarj olduğunu belirtiyor. Bende de %75 klavye var ilk geldiğinde öyleydi. Şuan kırmızı yanmıyor. Ben hep kablolu kullanıyorum. Büyük ihtimal tamamen şarj olunca düzelecektir.
tamamdır hocam desteğin için sağol umarım düzelir iyi akşamlar

hocam düzeltebildinmi aynı sorun bende var bugün geldi daha kafayı yicem
yok kanka sadece renk değiştirdi pembe şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam desteğin için sağol umarım düzelir iyi akşamlar
heralde sabit renk oluyo esc tuşu sarjına bağlı düzelmiyor bayadır kablo takılı bende pembe sadece

akko fun 60 max almıstım daha bugün elime geldi ancak tüm tuşlarda tüm renkler olurken esc tuşu sabit kırmızı kaldı driverdan yapamadım çözümü var mı
şarjı full olduktan sonra sabit rennk yerine diğerleri gibi yanmaya başlıyor şu an funn 60 max ten yazıyorum cevap geç farkındayım ama hala merak edenler olabilir
menu tuşu ne işe yarıyyor ??

Geri