Akko Fun 60 Pro vs Max Hangisini almalıyım?

hasaan68

80+
Reaksiyon skoru
17

Sizce hangisii almalıyım ikisi aynı fiyata denk geliyor farkı varmı kablosuz 8k özelliği şarzı hızlı bitermi?

8K da sarjı yer bitirir. 1K yeterli bir değerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Proyu Max ile aynı para yapmışlar. MAX al geç

1 aydır MAX kullanıyorum memnunum ama şahsi fikrim 1k ve 8knın herhangi hissedilir bir fark yaratmadığı. Pil olarak günde 3 4 saat kullanımda 1-1.5 haftayı görüyorum, tabii ki 1k hzde bu süre uzar.

max kullanıyorum 6 gün gitti şarjı. günlük ortalama 2 3 saat oyunlarda kullanıyorum gündüzleri ledleri kapatıyorum geceleri oynarken açıyorum. tek klavye olarak kullanımda 1.5 günü zar zor çıkaracaktır

1 aydır MAX kullanıyorum memnunum ama şahsi fikrim 1k ve 8knın herhangi hissedilir bir fark yaratmadığı. Pil olarak günde 3 4 saat kullanımda 1-1.5 haftayı görüyorum, tabii ki 1k hzde bu süre uzar.
performans düşürüyomu acaba 8khz

max kullanıyorum 6 gün gitti şarjı. günlük ortalama 2 3 saat oyunlarda kullanıyorum gündüzleri ledleri kapatıyorum geceleri oynarken açıyorum. tek klavye olarak kullanımda 1.5 günü zar zor çıkaracaktır
performans düşürşü yaşadınmı hiç 8khz

Son düzenleme:

hem klaveye hem mouse 8khz olarak kullandığım için hiç dikkat etmedim oyun içi. yazı yazarken işlemci kullanımı anlık artıp azalıyor 1khz e nazaran. oyunlarda fps kaybı yaşatacaktır oranı işlemciye göre değişir.

klavyede herhangi bir düşüşe rastlamadım fakat mouse hz arttırdığınızda (işlemcinize bağlı olarak) ekran kartına darboğaz yapabilir.

1 haftadır kullanmaktayım sorun yaşamadım.
Aynı fiyattayken max al.
200 lira üstü fark olsa pro al derdim, 1k 8k farkını hissetmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,342
Üyeler
175,024
Son üye
Tayfun3728
Geri